7 τρόποι για να αδυνατίσετε μέσα σε ένα 24ωρο!

Για το ραντεβού που δεν περιμένατε να σας ζητήσει αλλά τελικά το έκανε, την απρόσμενη επαγγελματική συνέντευξη και το πάρτυ έκπληξη για το οποίο σας ειδοποίησαν μόλις τρεις ώρες πριν, έχετε την ανάγκη να αδυνατίσετε ΤΩΡΑ.

Χωρίς την ύπαρξη διαστημικού θαλάμου που σας αδυνατίζει άμεσα και αποτελεσματικά και χωρίς τη βοήθεια χημικών ουσιών που θα σας κάνουν να περάσετε το επόμενο τρίωρο στην τουαλέτα, υπάρχουν τρόποι να αδυνατίσετε –έστω εικονικά- και να ανταπεξέλθετε στο ύψος των περιστάσεων.

Πριν όμως δοκιμάσετε τις παρακάτω συμβουλές να θυμάστε πως το μεγαλύτερο διαιτητικό ατού σας είναι η αυτοπεποίθησή σας και το γεγονός ότι δεν θα επιτρέπετε σε κανέναν να σας τη ρίχνει. Όταν χαμογελάτε και είστε σίγουρη για τον εαυτό σας, έχετε τέτοιο αέρα που δύσκολα θα βρείτε κάποιον να σας αντισταθεί, παρά τα μερικά παραπάνω κιλά.

1. Μην καμπουριάζετε

Δοκιμάστε τη στάση του σώματός σας μπροστά στον καθρέφτη και θα δείτε πόσο διαφορετική είστε, όταν καμπουριάζετε από το να διατηρείτε πίσω τους ώμους σας, την πλάτη σας ίσια και τη στάση σας ορθή. Όταν δεν κατανέμετε ισότιμα το βάρος σας σε όλο σας το σώμα, δείχνετε πιο βαριά απ’ ότι πραγματικά είστε, ενώ αν στέκεστε ίσια δεν καταπονείτε την πλάτη σας και σε ανατομικό επίπεδο.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share