Ο Sean Penn είναι πράκτορας της CIA;


Share/Bookmark
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο διάσημος ηθοποιός Sean Penn ταξίδεψε στο Μεξικό.... και πήρε συνέντευξη από το πιο μεγάλο έμπορο ναρκωτικών για το περιοδικό Rolling Stone, ο ηθοποιός επαναλαμβάνει ότι αυτή η συνέντευξη δεν έχει καμία σχέση με τη σύλληψη του “El Chapo”.

Μιλώντας στην εκπομπή του...

CBS 60 Minutes, ο ηθοποιός είπε ότι η πρόθεσή του ήταν να ξεκινήσει μία συζήτηση για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αλλά η συζήτηση που ξεκίνησε εστιάζει στο γεγονός ότι ο Sean Penn βρήκε και συναντήθηκε για περισσότερο από 7 ώρες με τον Guzman, κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν οι αρχές του Μεξικό που τον αναζητούσαν. Η Susan Constantine, ειδική στη γλώσσα του σώματος, ανέλυσε την συνέντευξη στο CBS για να δει εάν ο δύο φορές βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός επιχείρησε κάτι να κρύψει. Η Susan Constantine αναφέρει ότι σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο Sean Penn είχε πάθος και συναίσθημα και δεν θεωρεί ότι έπαιζε κάποιο ρόλο και επικεντρώνει στην ερώτηση που τέθηκε εάν ευθύνεται για τη σύλληψη του εμπόρου ναρκωτικών. Αντί ο ηθοποιός να απαντήσει με ένα «ναι» ή «όχι», μπήκε σε ένα πολύ έντονα συναισθηματικό διάλογο και εκεί η φωνή του έσπασε και φάνηκε ότι είναι αγχωμένος. Υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση και σε αυτό οφείλεται το σπάσιμο της φωνής είπε ειδικός και υποστηρίζει ότι ο Penn είπε την αλήθεια στη συνέντευξη. «Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια και δεν βλέπω να υπάρχουν σημάδια προσπάθειας εξαπάτησης. Το δεύτερο σημείο που επισημαίνει είναι η απάντησή του στο ερώτημα εάν μετανιώνει για τη συνέντευξη, ο Penn στο σημείο αυτό ένιωσε ξανά μεγάλη πίεση και φαίνεται από τις κινήσεις των χεριών του. Σύμφωνα με τη New York Daily News, ο Penn είπε ότι μετάνιωσε γιατί χάθηκε ο σκοπός για τον οποίο έκανε τη συνέντευξη. «Το άρθρο μου απέτυχε να εκπληρώσει το σκοπό του» είπε ο διάσημος ηθοποιός. Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη μυθολογία για αυτή τη συνέντευξη που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. «Αυτό που ξέρουμε» είπε, «είναι ότι οι Μεξικανικές αρχές αισθάνθηκαν ντροπιασμένες που κάποιος τον βρήκε πριν από αυτές,

εμείς όμως δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τις αρχές, απλά είχαμε μία επαφή και την αξιοποιήσαμε για να κάνουμε τη συνέντευξη». Επίσης ο 55χρονος ηθοποιός κατηγόρησε και τους δημοσιογράφους για την αντίδρασή τους, επειδή όπως είπε έκανε μία τέτοια συνέντευξη ένας ηθοποιός και όχι κάποιος δημοσιογράφος. Ο σκοπός της συνέντευξης, έτσι όπως την είχε οραματιστεί ο Sean Penn απέτυχε, τροφοδότησε όμως μία μεγάλη συζήτηση, που συντηρείται για το εάν τελικά ο γνωστός ηθοποιός είναι μυστικός πράκτορας της CIA.

Via

SENARIA.GR
Share on Google Plus
ERGASIA

About NEWS

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment