Θέλετε να τον τρελάνετε; Ιδού 5 κινήσεις που βρίσκει… ακαταμάχητες

Μπορεί οι άντρες να είναι πιο αυθόρμητοι από εμάς τα κορίτσια, μιας και για τα πάντα σπαταλούν πολύ λιγότερο χρόνο, εκτός φυσικά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που κρατά ευλαβικά 90 λεπτά, και κάτι ψιλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν εμείς αποφασίσουμε να το παίξουμε αυθόρμητες, γινόμαστε απλά ακαταμάχητες! Μπορεί λοιπόν να μην το καταλαβαίνουμε, ή μπορεί να κάνουμε ότι δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία κάνουμε και εκείνους κυριολεκτικά τους σκανδαλίζουν. Υπάρχει βέβαια και η θεωρία που λέει ότι η γυναίκα είναι… γατόνι, και οτιδήποτε κι αν κάνει, δεν το κάνει ποτέ στην τύχη, απλά το αφήνει να φαίνεται έτσι! Λοιπόν κορίτσια, επειδή στα αγόρια αρέσουν οι κουλ και ανεπιτήδευτες γυναίκες και επειδή δεν υπάρχει τίποτα που μία γυναίκα να μην μπορεί να πετύχει, πόσο μάλλον να το παίξει κουλ και άνετη, εδώ σας έχουμε κάποια εντελώς αυθόρμητα, ή και όχι, πράγματα τα οποία κάνουμε και τρελαίνουν τους άντρες! Δώστε προσοχή…

1. Το τζιν το στενό: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο βάσανο, από το να προσπαθείς να μπεις στο φρεσκοπλυμένο τζιν σου! Το βάσανο αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, όταν ετοιμάζεσαι να βγεις και φυσικά εσύ έχεις συνδυάσει το συγκεκριμένο τζιν με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ! Τι κάνετε λοιπόν; Ε φυσικά το κλασικό, που δεν είναι άλλο από…Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να δεις τη συνέχεια τον τρελό χορό του… τζιν! Λίγο από αριστερά, λίγο από δεξιά, ένα μικρό πηδηματάκι, άλλο ένα, άντε και στην χειρότερη να κυλιστείτε και λίγο στα πατώματα για μεγαλύτερη ευκολία! Ναι εσείς είστε αναψοκοκκινισμένη, και ναι είστε τίγκα στον ιδρώτα! Αν όμως ένα αγόρι σας παρακολουθεί, να είστε σίγουρες πως θα… ερεθιστεί!

2. Τεντωθείτε… άφοβα: Και εκεί που μιλάτε, ξαφνικά θυμάστε τη γυναικεία σας φύση, και θέτετε σε εφαρμογή το σχέδιό σας που δεν είναι άλλο από την αποπλάνηση του άντρα που έχετε απέναντί σας. Αρχίζετε λοιπόν να τεντώνεστε, όχι σαν θεριακλής αλλά σαν μια μικρή, ναζιάρα γατούλα, φροντίζοντας φυσικά να ανεβαίνει λίγο το μπλουζάκι, να αποκαλύπτεται κάπως το ντεκολτέ και γενικότερα να δείχνετε όσο περισσότερο μπορείτε από τον… εσωτερικό σας κόσμο. Φυσικά και οι άντρες αγαπούν αυτή την κίνηση και φυσικά μπορείτε να την κάνετε άφοβα γιατί, φαινομενικά τουλάχιστον δεν εμπεριέχει τίποτα πρόστυχο! Μην το παρακάνετε μόνο και πάθετε κανά νευροκαβαλίκεμα!

3. Γείτσες: Το φτέρνισμα είναι κάτι φυσιολογικό και σίγουρα αναπόφευκτο. Ανάμεσα ωστόσο σε άντρα και σε γυναίκα, υπάρχει μία πολύ σημαντική και βασική διαφορά: Ενώ το φτέρνισμα ενός άντρα είναι ικανό να σηκώσει ολόκληρη γειτονιά στο πόδι, υποψιαζόμαστε ότι επίτηδες δίνουν παραπάνω ντεσιμπέλ, το φτέρνισμα της γυναίκας είναι απλό, γλυκό και διακριτικό! Ναι, μπορεί εσείς να αισθάνεστε αμήχανα κάθε φορά που σας συμβαίνει, και να τρέχετε στην τουαλέτα για τυχόν… εξαγωγές, αλλά τα αγόρια το βρίσκουν όμορφο, σέξι και απολύτως φυσιολογικό! Εδώ που τα λέμε, είναι!

4. Δαγκωθείτε: Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει αρσενικό που να μένει ασυγκίνητο στη θέα μιας γυναίκας που δαγκώνει τα χείλη της. Φέρτε στο μυαλό σας τη Scarlett Johansson, και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Το μυστικό βέβαια στην προκειμένη, είναι το δάγκωμα να γίνεται με μέτρο και σύνεση, γιατί αλλιώς σας βλέπουμε σαν να έχετε φάει μπουνιές! Γιατί είπαμε, καλό και χρυσό το δάγκωμα, αλλά αν γίνει και συνήθεια στο τέλος θα νομίζει ο χριστιανός ότι είστε και… ανθρωποφάγος!

5. Ο κόμπος στη… γραβάτα: Μην μας πείτε τώρα ότι δεν έχετε ιδέα τι εννοούμε, γιατί θα θεωρήσουμε ότι δεν έχετε δει ποτέ ελληνική ταινία στη ζωή σας! Για κάποιο αλλόκοτο λόγο, που μάλλον δεν θα εξηγηθεί ποτέ, το να φτιάξεις τον κόμπο στη γραβάτα ενός άντρα, είναι μεν σέξι και… ηλεκτροφόρο, αλλά πιστεύουμε πως όλα αυτά οφείλονται στην μυθοπλασία και στις διάφορες ερωτικές σκηνές, από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μέχρι Χολιγουντιανές υπερπαραγωγές! Είναι ίσως το ότι πλησιάζετε πολύ, είναι ότι μπορεί να μυρίσει τα μαλλιά σας; Δεν ξέρουμε να σας πούμε! Με την πρώτη ευκαιρία πάντως να το κάνετε, γιατί δεν είναι και πολλές οι φορές που θα τον πετύχετε με… κοστούμι!

queen.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share