Γιατί στους άνδρες αρέσουν οι μεγαλύτερες;

Αρκετοί άνδρες νιώθουν έλξη για τις μεγαλύτερες γυναίκες... Εκτιμούν ίσως την ωριμότητα και την αυτοπεποίθηση που έχει μια μεγαλύτερη γυναίκα με περισσότερες εμπειρίες στη ζωή.

Το δικό σας ερώτημα έχει να κάνει με το πώς να πλησιάσετε τη γειτόνισσα σας και πώς να ερμηνεύσετε τη φιλικότητα της. Οι γυναίκες εκτιμούν την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σε έναν πιθανό σύντροφο. Ίσως μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα να θέλει να αισθάνεται ότι ο σύντροφος της είναι ικανός να αντιμετωπίσει την πολυπλοκότητα της ζωής, χωρίς να χρειάζεται καθοδήγηση. Μια ώριμη γυναίκα έχει πολλές εμπειρίες ζωής και ίσως διαφορετικές ρομαντικές προσδοκίες.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μην κάνετε την ηλικία της ένα παράγοντα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε στο μυαλο σας τη διαφορά στις εμπειρίες ζωής σας και τις

δισφορετικές συνθήκες και προσδοκίες σας αλλά την ίδια στιγμή να την αντιμετωπίσετε όπως οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ολοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας θέλουν να νιώθουν ελκυστικοί και ενδιαφέροντες απέναντι σε ένα πιθανό σύντροφο.Μιά σχέση για να εξελιχθεί από γνωριμία σε ερωτικό δεσμό χρειάζεται αρκετός καιρός. Δείξτε κάποια περισσότερη προσοχή, ενδιαφερθείτε να μάθετε για αυτήν, συζητήστε μαζί της, ανοιχτείτε για τα ενδιαφέροντα σας, τις ανησυχίες σας, τις σκέψεις σας, τη ζωή σας.

Να είστε διακριτικός και υπομονετικός, να νιώσει σιγουριά και ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί. Να είστε ο εαυτός σας, κάποιος που έιναι ανοιχτός με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του.Όλες αυτές οι κινήσεις θα σας δώσουν μια ιδέα αλλά δεν μπορούν να σας δώσουν τη βεβαιότητα που ζητάτε. Είναι πιθανό η συμπεριφορά της να είναι αποτέλεσμα φιλικότητας και ευγένειας. Η απόρριψη είναι ένα ενδεχόμενο που δεν πρέπει να σας τρομάζει.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share