Νέα τροπή στις έρευνες για τον Ιταλό ηθοποιό που κρεμάστηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης

Νέα τροπή στην υπόθεση του 27χρονου ηθοποιού, Ράφαελ Σουμάχερ που κρεμάστηκε επί σκηνής και είναι, πλέον, κλινικά νεκρός. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ασκήσει δίωξη κατά τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην θεατρική παραγωγή και εξετάζουν αν τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας για την υλοποίηση της επικίνδυνης σκηνής. Σύμφωνα με το BBC, ερευνούνται, πλέον και τα ενδεχόμενα της συνέργειας σε αυτοκτονία και της ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του ηθοποιού απορρίπτει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, λέγοντας ότι «ο γιος μου έχασε πρόσφατα τον πατέρα του αλλά είχε βρει την ηρεμία του. Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας και δεν είχε κανένα λόγο για να αυτοκτονήσει», αναφέρει ο Guardian.

Κλινικά νεκρός είναι Ράφαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες σε νοσοκομείο της Πίζας αφού κρεμάστηκε στη θεατρική σκηνή ενώ υποδυόταν τον ρόλο ενός φοιτητή με υπαρξιακές ανησυχίες.

Ο Ράφαελ Σουμάχερ εμφανιζόταν σε μια παραγωγή σε πειραματικό θέατρο στην Πίζα της Ιταλίας . Όταν η σκηνή

οποία απαιτούσε να κρεμαστεί ως μέρος του χαρακτήρα που υποδυόταν, κάτι πήγε στραβά, με αποτέλεσμα να στραγγαλιστεί και να πέσει σε κώμα.

Όπως μεταδίδει το CNN, επικαλούμενο δημοσίευμα της il Giorno ο αρχικός προγραμματισμός της παράστασης περιελάμβανε ένα ψεύτικο πυροβολισμό, όμως ο Σουμάχερ άλλαξε τη σκηνή χωρίς να το πει στους σκηνοθέτες. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τις αρχές να ερευνούν και το ενεχόμενο της αυτοκτονίας, κάτι που έχει απορρίψει η μητέρα του ηθοποιού.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share