ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει απ' τις 18 Φεβρουαρίου, όταν το τζιπ με τον Παντελή Παντελίδη και τις δύο φίλες του βγήκε απ' την πορεία του και ανατράπηκε στη μοιραία για τη ζωή του καλλιτέχνη στροφή στη Βουλιαγμένης...

Σύμφωνα με το Newsit οι δηλώσεις ωστόσο του δικηγόρου της οικογένειας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη ανατρέπουν τα δεδομένα, τουλάχιστον όσα γνωρίζαμε από το πόρισμα της πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 30χρονης έκανε λόγο για υπερβολική ταχύτητα και στη σχετική ανακοίνωση σχολιάζει τα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν και δεν συνάδουν με την κοινή λογική.

Όλα αυτά δημιουργούν απορίες ως προς την εξέλιξη των ερευνών, ενώ η πλευρά της 30χρονης δηλώνει ξεκάθαρα ότι πολλές φορές η πείρα και η κοινή λογική οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται σύντομα να δοθούν στη δημοσιότητα.

Ο κ. Ιωάννης Κολέτης, δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, της συνοδηγού του Παντελή Παντελίδη, σε δήλωσή του πριν από μερικές ημέρες ανέφερε ότι το πόρισμα του πραγματογνώμονα που μελέτησε τα στοιχεία του τροχαίου για λογαριασμό της οικογένειάς της είναι διαφορετικό από αυτό του τραγουδιστή.

Ωστόσο, δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Σε μία λακωνική δήλωση είπε ότι «το τι έγινε τελικά, μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος με την κοινή λογική». Μέχρι στιγμής με τις έρευνες που έχουν γίνει δεν συμπίπτουν είναι εντελώς αντίθετες”, ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννης Κολέτης. “Η βαρύτατα τραυματισμένη Ισμήνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίο δυστυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική μονάδα θεραπείας Ευαγγελισμός και σε καταστολή”, ανέφερε ο κ. Κολέτης και πρόσθεσε: “Η οικογένεια Αρναούτη αντιμετωπίζει την μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε χωρίς να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια τα οποία μόνο αυτή αυθεντικά μπορεί να κάνει και κανείς άλλος”. Έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους και παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός τα όσα της αποδίδονται ότι είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική”.

Όσο για το καίριο ερώτημα του αν οδηγούσε ή όχι ο Παντελής Παντελίδης, ο πληρεξούσιος δικηγόρος απέφυγε να κάνει δήλωση.

Η Μίνα Αρναούτη πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες συνήλθε, μίλησε για λίγο, είπε κάποια πράγματα για το συμβάν, αλλά μπήκε πάλι σε καταστολή λόγω του βεβαρημένου της υγείας της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του Παντελή Παντελίδη.

Την ίδια ώρα, η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα Αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στο σημείο του δυστυχήματος, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και τα κάγκελα αποκολλήθηκαν καθώς είχαν μεγάλη διάβρωση. Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελίδης χτύπησε στο στηθαίο υπό μικρή γωνία.

Ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα και μόνο τραύμα. Πιο συγκεκριμένα, μια λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον λαϊκό τραγουδιστή και του στοίχισε τη ζωή.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share