Δώσε πινελιά ανανέωσης στο σπίτι σου με 5 απλές κινήσεις

Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι η νέα χρονιά «μπαίνει» το... φθινόπωρο και σε έχει πιάσει διάθεση για αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα, κάνε την αρχή ανανεώνοντας τον προσωπικό σου χώρο με 5 απλά βήματα!

1. Άλλαξε χρώμα στους τοίχους. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φθινοπωρινές γήινες αποχρώσεις, χωρίς όμως να ξεχνάς πως υπάρχουν και τα έντονα χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και σου φτιάχνουν τη διάθεση. 2. Άλλαξε διαρρύθμιση και θέση στα έπιπλα. Επίσης, αν ο χώρος σου το επιτρέπει, δοκίμασε ακόμα και να μεταφέρεις π.χ. το υπνοδωμάτιό σου σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού. 3. Κάνε τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι είτε με χρήση παραβάν/διαχωριστικών, είτε τοποθετώντας καθρέφτες που δίνουν την αίσθηση του «βάθους»! Οι

επιλογές είναι πολλές και οικονομικές και μπορείς να βρεις έτοιμες λύσεις ή τα υλικά για να φτιάξεις αυτό που σου ταιριάζει σε καταστήματα DIY, όπως τα Praktiker. 4. Ανανέωσε τα διακοσμητικά του χώρου σου, από πίνακες, βάζα και φωτιστικά μέχρι...σουπλά και τραπεζομάντηλα! 5. Πολύχρωμα λουλούδια και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που αντέχουν τους φθινοπωρινούς- χειμερινούς μήνες δίνουν ζωντάνια και ζεστασιά σε κάθε χώρο.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share