6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μπροστά στον σύντροφό σας

Υπάρχουν μερικές γκρίζες ζώνες που πρέπει να τις προσέχουμε.

Ο ερωτισμός είναι μια μυσταγωγική διαδικασία που από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή έχει κανόνες. Εχθροί της μακροζωίας μιας σχέσης είναι η συνήθεια που οδηγεί σε βαρεμάρα και έλλειψη ενδιαφέροντος καθώς και μικρά καθημερινά λάθη που κάνουμε και καταβαραθρώνουν την ερωτική μας εικόνα απέναντι στον σύντροφό μας. Ας μην ξεχνάμε πως η κυριότερη ειδοποιός διαφορά είναι πως είμαστε ερωτικοί σύντροφοι, σεξουαλικά όντα που επιθυμούν ο ένας τον άλλον και έχουν την ανάγκη θαυμασμού και μυστηρίου, ακόμα κι αν αυτό δεν το θυμόμαστε καθημερινά. Υπάρχουν λοιπόν μερικές γκρίζες ζώνες που πρέπει να τις προσέχουμε. 1. Να μην συζητάμε μαζί του συνεχώς γυναικεία ζητήματα όπως, ο κύκλος μας, ατυχήματα που είχαμε αυτές τις μέρες του μήνα και πόσο πρησμένες ή αντιερωτικές νιώθουμε. Αυτό το κομμάτι είναι άγνωστο και πιθανόν απωθητικό για έναν άντρα και καλό θα ήταν να μη το μοιραζόμαστε υπεραναλυτικά. 2. Να είμαστε συνεχώς απεριποίητες μέσα στο σπίτι.

Ο άντρας είναι ένα πλάσμα «εικονοληπτικό», του αρέσει να μας βλέπει περιποιημένες και χωρίς τις αγαπημένες μας πυτζάμες που έχουν ξεχειλώσει μα τις φοράμε επίμονα. 3. Να γκρινιάζουμε αδιάκοπα για κάποιες συνήθειές του.

Πολλές φορές δεν μπορούμε να κρατηθούμε και νιώθουμε έντονο εκνευρισμό, μα καλύτερα να τηλεφωνήσουμε σε μια φίλη μας από το δοκιμάζουμε την υπομονή του. 4. Καλό θα είναι να μην παραπονούμαστε για τυχόν ατέλειες μας.

Το να γκρινιάζουμε για το μικρό στήθος μας ή για την χαλάρωση στην κοιλίτσα μας, μόνο ερωτική διάθεση δεν δημιουργεί. 5. Να κάνουμε τα απαραίτητα για την υγιεινή και την περιποίηση του σώματός μας μπροστά του.

Θα ήταν σοφό να μην του επιτρέπουμε να μπαίνει στο μπάνιο όταν π.χ. αποτριχωνόμαστε ή όταν κάνουμε peeling. Τίποτα από αυτά δεν εξάπτει τη φαντασία και δεν δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια hot βραδιά. 6. Δεν βρίζουμε χυδαία.

Πόσο θηλυκό είναι να ανοίγουμε το στόμα μας και να εξαπολύουμε άσχημες και αγενείς εκφράσεις; Πόση εκτίμηση και θαυμασμό μπορούμε να απαιτήσουμε μετά; Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει άλλωστε να κάνουμε ούτως ή άλλως.

matiastanea

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share