Σουφλέ με κασέρι και αγκινάρα


Share/Bookmark
για να μας ανοίξει την ορεξη...

Υλικά

για 2 άτομα 500 ml κρέμα γάλακτος 2 αυγά 1/2 κιλό τυρί κασέρι τριμμένο 3-4 κονσέρβας αγκινάρες αλάτι - πιπέρι ψωμί του τοστ (μόνο τη ψίχα) 1/4 κούπας βούτυρο 300 γραμμάρια μανούρι τριμμένο Εκτέλεση 1. Ρίχνουμε το μανούρι πάνω από τις φέτες ψωμιού και από πάνω τις καρδιές από τις αγκινάρες, τις οποίες έχουμε χοντροκόψει. 2. Ρίχνουμε από πάνω το κασέρι. Χτυπάμε τ' αυγά, με λίγη από την κρέμα γάλακτος και μετά ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα. 3. Ρίχνουμε το μείγμα μ' ένα κουτάλι να πάει παντού.

4. Ψήνουμε στους 180 - 200 βαθμούς, ανάλογα με το φούρνο που έχουμε και το ρυθμίζουμε στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω, για 45 λεπτά περίπου.

sidagi

Via

SENARIA.GR
Share on Google Plus
ERGASIA

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment