8 συμβουλές για αρχάριους στην yoga

Αποφασίσατε να ξεκινήσετε yoga; Μάθετε τα πιο βασικά μυστικά της... 1 Μην περιμένετε να γίνετε επαγγελματίας! Όπως πάντα, η γιόγκα απαιτεί χρόνο για να μπορέσετε να εκπαιδευτείτε στις anasas και την σωστή αναπνοή. Δώστε το χρόνο που της αξίζει.


2 Ενημερώστε τον δάσκαλο ή τη δασκάλα της yoga ότι μόλις ξεκινήσατε έτσι ώστε να μπορεί να σας επιβλέπει και να σας δίνει συμβουλές για τη σωστή στάση του σώματός σας.

3 Θα πιαστείτε από την πρώτη προπόνηση. Κάθε κίνηση του σώματός σας χρησιμοποιείται για να ξυπνήσει όλους τους μυς. Επομένως μην εκπλαγείτε αν νιώσετε πιασμένοι την επόμενη μέρα. 4 Μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας. Ένας καλός δάσκαλος θα σας δείξει παραλλαγές για τις στάσεις που δεν μπορείτε να κάνετε ακόμη. 5 Πηγαίνετε με ένα φίλο. Θα σας υποστηρίξει στις συνεδρίες της yoga. 6 Καθίστε στη δεύτερη σειρά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους που είναι μπροστά σας. 7 Πίνετε άφθονο νερό και φάτε κάτι μετά. Οι αργές συσπάσεις των μυών απαιτούν πολλή ενέργεια – βεβαιωθείτε ότι έχετε ενυδατωθεί και αναπληρώσει τα θρεπτικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας. 8 Δοκιμάστε να κάνετε γιόγκα σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Το πρωί σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεται προκειμένου να ανταπεξέλθετε σε μία κουραστική μέρα και το βράδυ βοηθά σε έναν ξεκούραστο ύπνο. Το μυστικό Κάντε εξάσκηση στο σπίτι. Εάν μπορείτε να θυμηθείτε τις στάσεις που διδαχτείτε ξεκινήστε, αν όχι, κατεβάστε μια εφαρμογή της γιόγκα ή ακολουθήστε βιντεάκια στο YouTube. Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share