Γυναικών Σοφίες... αστείες

και μη χειρότερα...

Οδηγίες για ταμπόν: Χρησιμοποιείτε ένα ταμπόν κάθε
φορά"

Ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση... γιατί ήμασταν έτοιμες να βάλουμε όλο το κουτί !! Όταν ακούω την φράση ''σκεύος ηδονής ''... το μυαλό μου πάει αυτόματα σε τηγάνι με κεφτεδάκια ! Περνάμε έξω από νεκροταφείο, καμιά 30αριά άτομα με μαύρα και ρωτάει ο άλλος: "Κηδεία" ???

Όχι ρε φίλε... Ninja reunion ! Ορισμένες φορές κάνω πως δεν βλέπω... κάνω πως δεν ακούω...κάνω πως δεν ξέρω επίσης με μεγάλη επιτυχία κάνω και πως δεν νιώθω....!!! Μη ξεχάσετε να γράψετε ΠΟΤΕ στρώνει η καθεμία χαλιά από αύριο - μεθαύριο , στο ΦΒ.

Είναι πολύ σημαντικό .

Αλλιώς χαλάει στο ΦΒ η αλυσίδα.... Τι ψάχνεις σε μια σχέση; Τα πάντα.....κινητό, υπολογιστή, συρτάρια! Σαγιονάρες , ok

Μαγιό , ok

Γυαλιά , ok

Αντηλιακό , ok

Φουσκωτό στρώμα , ok

Πετσέτες , ok

Ρακέτες , ok

Ψάθα , ok

Εντάξει , χώρεσαν όλα στο πατάρι . Με σκέφτεσαι καθόλου; Ναι, όταν οδηγώ και βλέπω πινακίδες στο δρόμο ''Προσοχή Ζώα''. Πήγα να βάλω περσινό τζιν, σφήνωσε στα γοφά, έπεφτα πάνω στις ντουλάπες, έγδερνα το παρκέ, κουτούλαγα στις πόρτες, πήρα μια τυρόπιτα να συνέλθω !! Οχτώ λεπτά βράσιμο λέει πάνω στα μακαρόνια, που άμα τα βράσεις μόνο 8 λεπτά τα χρησιμοποιείς και για άλμα επί κοντό ! Δύο πράγματα δε μπορώ...

Το κουτσομπολιό και την κόρη της κυρά Τούλας που παντρεύεται τον Κώστα ενώ τον κερατώνει και όλοι στη γειτονιά το ξέρουν. Νομίζω πως πάχυνα.. Τι λες μωρέ !!! Μια χαρά και δύο κορμάρες είσαι ! Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο, ποιος γράφει εκθέσεις στον ήλιο? Τυροπιτάκια έχετε? Τα μικρά? ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ? Με συγχωρείτε, το γάλα είναι φρέσκο? Εννοείται, πριν λίγο του άλλαξα ημερομηνία !

i-diadromi

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share