Θεσσαλονίκη: Κρασί, μπουγάτσα και διαδρομές πεζοπορίας στις ταξιδιωτικές εμπειρίες Ιταλίδας δημοσιογράφου

Το κρασί που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δοκίμασε η Ιταλίδα δημοσιογράφος Claudia Valeriani Fagnoni που

επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο ταξιδιού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας. Η Ιταλίδα δημοσιογράφος παρακολούθησε ακόμη την παρασκευή μπουγάτσας, γεύτηκε τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκε στα σημαντικά μνημεία της πόλης ενώ ακολούθησε διαδρομές πεζοπορίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Όλυμπο. Το υλικό που συγκέντρωσε η κ. Fagnoni θα παρουσιαστεί στο περιοδικό ΕLLE και στο περιοδικό DONNA MODERNA.
    Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, επισήμανε ότι η εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης είναι δομημένη πάνω σε πετυχημένα projects προβολής που με τις κατάλληλες συνεργασίες, φέρνουν αδιαμφισβήτητα και μετρήσιμα αποτελέσματα. 

Φωτ. Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης..
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share