Πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο;

O κάθε άνθρωπος γυναίκα ή άνδρας φλερτάρει με διαφορετικό τρόπο και καθοριστικό ρόλο παίζει το ζώδιο του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κυνηγός του ζωδιακού κύκλου. Ο Κριός ορμάει πάντα μπροστά με παρορμητικότητα και ενθουσιασμό δείχνοντας το ενδιαφέρον του με ιδιαίτερα άμεσο τρόπο. Ένας κριός θέλει να πάντα να ξέρεις ότι σε φλερτάρει, κατά συνέπεια σπάνια θα δυσκολευτείς να το αναγνωρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γλυκός και αισθησιακός ο Ταύρος, όμως ίσως σε δυσκολέψει λίγο στην αρχή. Με μότο του την υπομονή, θέλει να σιγουρέψει πρώτα ότι δεν θα φάει πόρτα για να προχωρήσει. Μετά θα γίνει περισσότερο εκδηλωτικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα παιδιά του σκανδαλιάρη Ερμή δεν θα μπορούσαν παρά να χρησιμοποιούν ως όπλο την επικοινωνία προκειμένου να γίνουν γοητευτικοί. Ένας δίδυμος φλερτάρει για το ίδιο το παιχνίδι. Διαχυτικός και εκδηλωτικός, δύσκολα δεν θα καταλάβετε πότε σας φλερτάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αμήχανος και ντροπαλός ο Καρκίνος, ωστόσο τρυφερός και ερωτικός δεν χρησιμοποιεί το φλερτ σαν παιχνίδι ούτε επιδίδεται σε υπερβολές άλλων ζωδίων. Τα φλερτ του στηρίζεται στο παιχνίδι με τα μάτια, στο χιούμορ του και στην ικανότητά του να είναι υπομονετικός ακροατής.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Με το Ήλιο κυβερνήτη του ο Λέοντας έχει την ικανότητα να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και να βρίσκεται. Κατακτάει πάντα αυτό που θέλει και καθώς θέλει να είναι πάντα πρωταγωνιστής, θα σε πλησιάσει ο ίδιος άμεσα και εγκάρδια χωρίς να διστάσει να πάρει πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτοί που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα σας δυσκολέψουν λίγο τη ζωή μέχρι να σας εκφράσουν τα συναισθήματά τους καθώς οι Παρθένοι θα λέγαμε ότι μάλλον σκέφτονται εγκεφαλικά. Όταν εκφραστούν όμως, μπορείς να είσαι βέβαιος πως έννουν αυτά που λένε καθώς δεν εκφράζονται παρά μόνο αν είναι βέβαιοι για τα συναισθήματά τους.

ΖΥΓΟΣ

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη θεά της ομορφιάς και του έρωτα το φλερτ δεν θα μπορούσε παρά να είναι δεύτερη φύση για ένα Ζυγό. Ωστόσο κάτι το ότι είναι γενικά αναποφάσιστος, κάτι το ότι θεωρεί το φλερτ παιχνίδι δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος πως εννοεί αυτά που λέει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Σκορπιός και φλερτ είναι συνώνυμα. Άντρες και γυναίκες σκορπιοί δεν διστάζουν να φλερτάρουν ανοιχτά άμεσα και έντονα, φθάνοντας κάποιες φορές στη υπερβολή. Συνήθως το εννοούνε αν και κάποιες φορές πέφτουν θύματα της ίδιας τους της φύσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άντρες και γυναίκες Τοξότες δεν διστάζουν να φλερτάρουν. Είναι γεμάτοι ενέργεια ενώ επιμένουν μέχρι να κατακτήσουν το στόχο τους. Παρά το γεγονός ότι λατρεύουν την περιπέτεια, στο φλερτ τους είναι ιδιαίτερα ειλικρινείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Συγκρατημένοι στο φλερτ οι αιγόκεροι θα χρησιμοποιήσουν την γλώσσα του σώματος για να φλερτάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εγκεφαλικό ζώδιο ο Υδροχόος ψάχνει ένα σύντροφο με τον οποίο μπορεί να συνδεθεί πνευματικά. Χρησιμοποιεί την επικοινωνία ως μέσο για να φλερτάρει

ΙΧΘΥΣ

Ζώδιο με έντονη διαίσθηση και φαντασία ο Ιχθύς θα τα χρησιμοποιήσει και τα δύο για να φλερτάρει. Είναι ρομαντικός και πολλές φορές ντροπαλός. Αυτό μπορεί κάποιες φορές να σε μπερδέψει. Σε τέτοιες στιγμές ψάξε το βλέμμα του. Θα σου αποκαλύψει την αλήθεια.

Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share