Σχόλια των νέων

απ' όλα έχει ο μπαξές...

Η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά τη δώσαμε για υιοθεσία! O Παντελίδης έβγαλε τραγούδι με τίτλο: "Σκούπισ τα πόδια σου και πέρασε".

Παρακάτω, του προτείνω τα επόμενα τραγούδια: 1. Αν αργήσω, φάε.

2. Χτύπα το κουδούνι και θ' ανοίξω.

3. Ρίξε τη ΔΕΗ κάτω από την πόρτα.

4. Όχι διαφημιστικά φυλλάδια.

5. Η πόρτα κλειδώνει μετά τις 23:00. Ένας φίλος μου κυκλοφορούσε με μια ξανθιά 48 κιλά και 1,55...

Τον συνέλαβαν για μικροποσότητα χαζής... Πόσο χρονών είναι η κοπέλα σου ??? 41 Χαχαχαχαχαχα θα μπορούσε να είναι μητέρα σου. Ναι, αλλά είναι η δική σου ! Υπάρχουν κάτι βρυκόλακες που αντί για αίμα πίνουν μπύρα...

Τα γνωστά va-beer

Δυο Κινεζάκια συζητούν : Σε ποιο σχολείο πας ??? Στο 38569ο ΕΠΑΛ Πεκίνου ! Ποιο είναι το αγαπημένο καψουροτραγουδο των Transformers ???

Το " Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει" !!! Στη Κίνα τη πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο φαντάζομαι πόσες μανάδες έφυγαν με λάθος παιδί ! Γιατί μου αρέσει ο χειμώνας ????

Μου αρέσει το κρύο.

Μου αρέσει να φοράω φούτερ. Όλα τα κουνούπια ψοφάνε και πεθαίνουν στην κόλαση Τι είπε η Πηνελόπη στον Οδυσσέα ??? Και μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου είπα." Μαμά ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ :

Παντελή μου..? Έλα ρε μάνα... Πάτησες στις λάσπες στην αυλή...? Ωχ, ναι.... Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε.. ΠΩΩΩΩΩ, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑ... Κάπου στη Θεσσαλονίκη... μου με'' θα λες μου με'' σε λέω θα λες αφήστε ήσυχη την αγελάδα κύριε... Δημήτρη μου τι κάνεις? Καλά ρε γιαγιά εδώ δουλεύω στη ΝΑΣΑ. Μπράβο παιδί μου, κάτσε εκεί να μάθεις την δουλειά να ανοίξεις μετά και ένα δικό σου.

i-diadromi

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share