Ένα εγγυημένο tip για να κάνεις την μπριζόλα σου απίστευτα μαλακή!


Share/Bookmark
Το δοκιμάσαμε και είχε 100% επιτυχία.

Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες είναι συνήθως αρκετά σκληρές από τη φύση τους. Για να τις κάνεις πιο μαλακές το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο.

Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα τη μπριζόλα σου από τη μία και από την άλλη μεριά. Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακιά. Έπειτα ψησ’την κανονικά όπως συνήθως. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Πηγή

Via

SENARIA.GR
Share on Google Plus
ERGASIA

About senariografos

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment