Οι 10 πιο περίεργοι θάνατοι!

smerna
O θάνατος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλους σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Οι 10 πιο περίεργοι θάνατοι! Οι περίεργοι θάνατοι, αποτελούν πάντοτε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον συζήτησης. Υπάρχουν πολλά αθώα πράγματα που μπορεί να σε σκοτώσουν. Κάθε φορά φορά που ακούμε έναν περίεργο θάνατο, μας
προκαλεί έκπληξη και το μόνο σίγουρο είναι, ότι δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του θανόντος.
Στο άρθρο αυτό θα διαβάσετε πολλούς αξιοπερίεργους θανάτους. Κάποιοι θα σας κάνουν να γελάσετε, κάποιοι να σοκαριστείτε, κάποιοι να μην πιστεύετε πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ευχηθείτε, να μη βρεθείτε και εσείς σε παρόμοια θέση!
1.Ο άνθρωπος που πέθανε από αυτανάφλεξη

Ο 65 χρόνος Danny Vanzandt’s βρέθηκε αποτεφρωμένος στο σπίτι του από την οικογένειά του, το 2013. Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε, υποδεικνύει ότι μπορεί να πήρε το σώμα του από μόνο του φωτιά. Ένας μάρτυρας κατέθεσε, πως ούτε αν λούσεις κάποιον με βενζίνη δεν αποτεφρώνεται τόσο άσχημα. Ο Danny κάπνισε και ήπιε αλκοόλ, αλλά αυτοί δεν είναι αρκετοί παράγοντες για να προκαλέσουν αυτανάφλεξη. Δεν υπήρχε κάποιο εύφλεκτο υλικό, ούτε κάποιο σημάδι στο πάτωμα από φωτιά.Η αυτοψία δεν μπόρεσε να δείξει την προέλευση της φωτιάς.
2. O «ιερέας των φιδιών» που πέθανε από δάγκωμα φιδιού
Ο Mack Wolford, 44 χρονος Πεντηκοστιανός ιερέας στη Δυτική Βιρτζίνια, δαγκώθηκε στο μηρό από ένα κροταλία όταν έκατσε δίπλα του σε ένα πάρκο.Πήγε στο σπίτι ενός συγγενή του για να αναρρώσει, αλλά μεταφέρθηκε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Wolford πίστευε ότι τα δηλητηριώδη φίδια είναι μια δοκιμασία πίστης από το Θεό για τους Χριστιανούς. Πίστευε δηλαδή, πως αν μείνει σταθερός στην πίστη του, τα φίδια δε θα τον δαγκώσουν και αν ακόμα το κάνουν, θα γιατρευτεί αυτόματα από την πίστη του στο Θεό.
3.H νύφη που πνίγηκε στη γαμήλια φωτογράφιση
Τον Αύγουστο του 2012, στον ποταμό Ouareau, στο Montreal, η νύφη Μαρία Πανταζοπούλου, στεκόταν 30 εκατοστά από το νερό για τη φωτογράφιση του γάμου της. Το φόρεμά της βάρυνε από το νερό και έπεσε στο ποτάμι. Ο φωτογράφος και ο βοηθός του αδυνατούσαν να τη βοηθήσουν. Το πτώμα της βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα από τις αρχές.
4. Ο έφηβος που αυτοκτόνησε με πιράνχας
Ένας 18 χρονος από τη Βολιβία, επέλεξε ένα αξιοπερίεργο και φριχτό τρόπο να αυτοκτονήσει. Ο μεθυσμένος έφηβος, πήδηξε από τη βάρκα του σε έναν ποταμό γεμάτο με πιράνχας και πέθανε από αιμορραγία από τα εκατοντάδες δαγκώματα. Η αστυνομία κατέληξε στην αυτοκτονία, διότι ο νέος ήταν ψαράς που ήξερε καλά την περιοχή και πόσο μάλλον ότι κολυμπούν πιράνχας.
5.Ο άντρας που πέθανε σε τρίο, με την οικογένεια του να αμείβεται με 3 εκατομμύρια δολάρια
Ο William Martinez πέθανε το Μάρτιο του 2009 κατά τη διάρκεια ενός εpωτικού τριγώνου με ένα φίλο του και μία γυναίκα, η οποία δεν ήταν σύζυγός του. Τον Ιούνιο του 2012 το δικαστήριο αποζημίωσε την οικογένειά του, διότι ο καρδιολόγος παρέλειψε να του πει ότι ένα τρίο δεν ήταν η καλύτερη ιδέα, διότι θα τον οδηγούσε σε υπερδιέγερση. Αρχικά είχαν διεκδικήσει 5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε, πως 40% μεριδίου ευθύνης το φέρει ο ίδιος για το θάνατό του.
6. Η γυναίκα που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στην ίδια της την κηδεία
H Fagilyu Mukhametzyanov από τη Ρωσία, διαγνώσθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς νεκρή τον Ιούνιο του 2012. Η 49 χρονη άρχισε να ουρλιάζει όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο να τη θάψουν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα ξανά στο νοσοκομείο, όπου αυτή τη φορά διαπιστώθηκε ο θάνατός της από ανακοπή καρδιάς. Τώρα ο σύζυγος μηνύει το νοσοκομείο, διότι θα μπορούσε να είχε σωθεί εξαρχής.
7. Η γυναίκα που πέθανε από κατά λάθος ένεση σούπας
Το Σεπτέμβριο του 2012 στο Rio de Janeiro, η Ilda Vitor Maciel πέθανε στα 88 της χρόνια, όταν η νοσοκόμα της χορήγησε κατά λάθος σούπα στον ορό στο αριστερό της χέρι, αντί για το σωληνάκι σίτισης. H κόρη της, η οποία ήταν μπροστά τη στιγμή της ένεσης, παρατήρησε ότι η μητέρα της ένιωσε έντονη δυσφορία, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για την μέχρι τότε κατάστασή της. Η γυναίκα πέθανε 12 ώρες μετά την ένεση. Ο διοικητής του νοσοκομείου αναγνωρίζει το λάθος, αλλά δεν αποδίδει σε αυτό το θάνατο της γυναίκας. Η αιτία θανάτου είναι ακόμα υπό ερεύνα.
8. Ο Σουηδός που σκοτώθηκε από τη μηχανή του γκαζόν του
Ένας 40χρονος Σουηδός άντρας, πέθανε κουρεύοντας το γκαζόν του σπιτιού του. Πρέπει να κούρευε το γκαζόν σε ιδιαίτερα απότομη κλίση, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Ο άντρας, έπεσε μαζί με τη μηχανή, βρέθηκε από κάτω της και κόπηκε βίαια σε όλο του το σώμα. Αυτός και αν είναι περίεργος τρόπος να πεθάνει κανείς!
9. Ο άντρας που πυροβόλησε τον εαυτό του σε μάθημα ασφαλούς οπλοκατοχής
Ο Brian J. Parry, το Μάρτιο του 2013 αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο κατά τη διάρκεια μαθήματος σκοποβολής σε τοπικό σκοπευτήριο. Μάρτυρες του γεγονότος ήταν δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά. Ήταν ένας άνθρωπος μοναχικός στην τάξη, που (έκτος του ότι αυτοπυροβολήθηκε) δεν μιλούσε σε κανέναν και δεν έκανε ποτέ ερωτήσεις.
10. Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε δίπλα στον οικογενειακό του τάφο

O David Pendleton, ετών 77, του οποίου η σύζυγος είχε πρόσφατα αποβιώσει, ήταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα από τον οικογενειακό του τάφο. Συγκεκριμένα από μια ταφόπλακα όπου αναγραφόταν το όνομά του και η ημερομηνία γέννησής του. Βρέθηκε από την αστυνομία εκτός εαυτού, να σημαδεύει έναν από τους αστυνομικούς. Όταν αρνήθηκε να κατεβάσει κάτω το όπλο του, πυροβολήθηκε θανάσιμα. Οι έρευνες δεν έχουν ακόμα καταλήξει, στο πότε χαράχθηκε η ταφόπλακα του Pendleton με ακρίβεια.
 aggouria.net
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share