Κάντε τα μαλλιά σας να φαίνονται όπως μετά τη θάλασσα... όλο το χρόνο [photos]

Το θαλασσινό νερό έχει μια «μαγική ιδιότητα» να δίνει στα μαλλιά αέρινο και κυματιστό σχήμα που εκπέμπει μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και φρεσκάδας. Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να απολαμβάνουμε αυτό το look μαλλιών συχνότερα; Πράγματι, τα μαλλιά μετά το μπάνιο στη θάλασσα δείχνουν φυσικά και πανέμορφα, όμως δεν είναι απαραίτητο να
περιμένετε το καλοκαίρι για να τα ευχαριστηθείτε. Ακολουθείστε τις βήμα προς βήμα οδηγίες για να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα τη λοσιόν με θαλασσινό αλάτι που θα σας δώσει ίδια αποτελέσματα με αυτά της θάλασσας.

Τι θα χρειαστείτε: Μπουκάλι-Spray 1 κούπα ζεστό νερό 1-2 κουτ. γλυκού θαλασσινό αλάτι (μπορείτε να το προμηθευτείτε από καταστήματα μπαχαρικών ή προϊόντων ντελικατέσεν) κουτ. γλυκού conditioner 1 κουτ. γλυκού gel μαλλιών με βάση το νερό (προαιρετικά)

Τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1ο Ρίχνετε το ζεστό νερό στο μπουκάλι-Spray

Βήμα 2ο Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα καλά με ένα κουτάλι και στη συνέχεια προσθέστε τα στο μπουκάλι.

Βήμα 3ο Κουνήστε με δύναμη το μπουκάλι, περίπου 1-2 λεπτά, ώστε να λιώσουν τα υλικά στο ζεστό νερό και να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Βήμα 4ο Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά, τα οποία έχετε σκουπίσει προηγουμένως με πετσέτα, και χρησιμοποιείστε τα χέρια για να δώσετε σχήμα στις μπούκλες. Έπειτα, κάντε τα ένα μεγάλο, χαλαρό κότσο και περιμένετε να εξατμιστεί η μεγαλύτερη ποσότητα του νερού. Όταν θα έχουν σχεδόν στεγνώσει, αφήστε τα κάτω, «τσαλακώστε» τα με τα χέρια και θα ολοκληρώσουν το στέγνωμα με τον αέρα. Καλή επιτυχία!

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share