Πονάς πολύ τις δύσκολες μέρες; Δες πως θα το αντιμετωπίσεις

Οι δύσκολες ημέρες του μήνα γίνονται... ακόμη πιο δύσκολες όταν συνοδεύονται από ενοχλητικές κράμπες και έντονο πρήξιμο. Κι επειδή εμείς εδώ στο Queen θέλουμε με τα άρθρα μας να σου βρίσκουμε λύση σε κάθε σου πρόβλημα, θα σου παρουσιάσουμε αμέσως δύο
φυσικές συνταγές που κάνουν θαύματα. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς για να αντιμετωπίσεις τις κράμπες: Υλικά για το αφέψημα 250ml νερό ξερό χαμομήλι τζίντζερ Εκτέλεση: Ρίξε το νερό σε ένα κατσαρολάκι και πρόσθεσε μέσα σε αυτό το τζίντζερ. Σκέπασε το σκεύος και άφησε το μείγμα να βράσει για περίπου 5 λεπτά. Έπειτα, βγάλε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και πρόσθεσε το ξερό χαμομήλι. 

Ξανασκέπασε και άσε τα υλικά να δέσουν για περίπου ένα τέταρτο. Σούρωσε και κατανάλωσε αμέσως. Αν η γεύση δε σε ικανοποιεί μπορείς να προσθέσεις ελάχιστο μέλι. Και ιδού τι θα χρειαστείς για να νικήσεις το πρήξιμο: Υλικά για το αφέψημα 250ml νερό λεμονοθύμαρο μέντα τζίντζερ Εκτέλεση: Ρίξε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και πρόσθεσε από πάνω βραστό νερό. Άφησε το μείγμα να «δέσει» για μερικά λεπτά. Δοκίμασε μια κουταλιά και αν σου φαίνεται πικρό μπορείς να προσθέσεις λίγο μέλι. Ανακάτεψε καλά και κατανάλωσέ το αμέσως.

Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share