Πως να επιλέξεις τι θα φορέσεις στο πρώτο ραντεβού

Κάπου εδώ ξεκινάει η κλασική σκηνή που βιώνει κάθε γυναίκα όταν ετοιμάζεται να ντυθεί για το πρώτο ραντεβού... Ανοίγεις τη ντουλάπα και αρχίζεις να ψάχνεις με ηρεμία τι μπορεί να ταιριάζει στο ραντεβού. Σπαταλάς περίπου μισή με μία ώρα, δοκιμάζοντας outfits που ήξερες από την αρχή πως δεν ταιριάζουν στην περίσταση.
Αρχίζεις να αγχώνεσαι. Συνειδητοποιείς πως η ώρα έχει περάσει κι εσύ ακόμη δεν έχεις ξεκινήσει να φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Συμβιβάζεσαι με κάτι που αναγκαστικά πρέπει να διαλέξεις γρήγορα (και που σχεδόν σίγουρα στην πορεία θα μετανιώσεις που φόρεσες), γιατί αλλιώς θα τον στήσεις στο ραντεβού τουλάχιστον μία ώρα. Το Queen, λοιπόν, αποφάσισε να σε βοηθήσει, για να μην ξαναπεράσεις ποτέ αυτό το γολγοθά. Σήμερα, στο πρώτο μέρος του "Do's και Don'ts του στυλ στο ραντεβού", θα μιλήσουμε για το τι μπορείς να φορέσεις και τι πραγματικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, αν έχετε κανονίσει να πάτε πρώτο ραντεβού στο σινεμά. Do's: Μη φοβηθείς να φορέσεις κάτι λίγο(λίγο όμως) πιο επίσημο.

Προτίμησε ένα ρούχο στο οποίο θα αισθάνεσαι άνετα καθιστή(τι θα κάνεις τόση ώρα μέσα στο σινεμά, αν το ρούχο σου δεν είναι βολικό;).

Μια αρκετά εύκολη και αρκετά safe επιλογή, είναι να φορέσεις ένα χαλαρό φόρεμα με τα αγαπημένα σου ankle boots. Δείχνει ότι ενδιαφέρθηκες για την εμφάνισή σου, όχι όμως υπερβολικά.

Ανάδειξε τη σέξι πλευρά σου, με διακριτικό τρόπο. Οκ, δεν είπαμε να ντυθείς Kim Kardashian, αλλά δε σημαίνει το ότι επειδή πήγατε σινεμά, σου δίνει πάτημα για να φορέσεις ξανά boyfriend jeans, μπλουζάκι και τ' αγαπημένα σου Converse. Don'ts: Please, μην εμφανιστείς με κάποιο σύνολο που θα μπορούσε να φορεθεί και στο κόκκινο χαλί των Oscars.

Μην το παρακάνεις με τα prints. Τα μονόχρωμα σύνολα δείχνουν καλύτερα στο χαμηλό φως.

Υπερβολικό κραγιόν/lip gloss. Πώς θα φας και πώς θα πιεις το αναψυκτικό σου;(εδώ, φυσικά, εννοείται πως δε χρειάζεται να ντραπείς να φας μπροστά του, αλλά και πως δε χρειάζεται να κάνεις σαν να μην έχεις ξαναδεί στη ζωή σου pop-corn).

Και τέλος, ΟΧΙ κολάν. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, απλά θέλαμε να το τονίσουμε: Το κολάν ανήκει μόνο στο γυμναστήριο. Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share