Πως να "σβήσεις" τις μελανιές από το δέρμα σου μετά από ένα άτακτο βράδυ;

Ξενοκοιμήθηκες; Ήπιες κι έκανες την κουτσουκέλα σου; Αν δεν ήταν παθιασμένο το βράδυ που πέρασες όλα καλά. Το αφήνεις πίσω και επιστρέφεις στην αγκαλιά της Φανίτσας ή του Μήτσου, ανάλογα τι προτιμάει κανείς. Αν όμως το ξετίναξες το Κάμα Σούτρα και δεν σου έφτασε; Αν φτιάχνοντας τα μαλλιά σου
διαπίστωσες μια ναααααα ( με το συμπάθιο) πιπιλιά στο λαιμό σου; Τι κάνεις τότε; Με τι μούτρα θα επιστρέψεις στη Φανίτσα; Και το Μήτσο, τι τον πέρασες; Είπαμε καλός, καλός αλλά άμα σε δει σ’ αυτά τα χάλια άντε να βρεις δικαιολογία! Μη σε νοιάζει, αν η πιπιλιά, μελανιά, ρουφηξιά είναι σε σημείο που φαίνεται ή σε σημείο που το βλέπεις εσύ κι ο σύντροφός σου μόνο (ή έτσι νομίζει ο σύντροφος) σου έχουμε λύση!

Όμως υπάρχει ένα εύκολο και γρήγορο tip για να διώξεις από πάνω σου τις αμαρτωλές ατασθαλίες σου. Η λύση είναι ο μαϊντανός! Μην πάει το μυαλό σου στο Μήτσο...! Για τον κανονικό μαϊντανό μιλάμε.

Ο μαϊντανός είναι από τα σημαντικότερα θεραπευτικά βότανα. Περιέχει αιθέριο έλαιο με αγγειοδιασταλτικές ικανότητες. Πως θα τον χρησιμοποιήσεις; Σε ένα γουδοχέρι τοποθέτησε μισό ματσάκι μαϊντανό και χτύπα τον καλά μέχρι να γίνει σαν αλοιφή. Η αλοιφή που θα δημιουργηθεί, είναι που θα "σβήσει" τη μελανιά. Καθώς τα κοπανισμένα φύλλα μαϊντανού συμβάλλουν στη διαστολή των τριχοειδών αγγείων κάτω από το δέρμα και βελτιώνουν τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος, αυτό τέλος βοηθά στο να εξαφανιστεί γρηγορότερα η μελανιά. Άντε σ’ έφτιαξα πάλι! Και πού ‘σαι...

Κόψε τα πολλά-πολλά τσιλιμπουρδίσματα ή παντρέψου τη Φανίτσα και πάρε το προικώο κτηματάκι της να φυτέψεις καμιά δεκαριά στρέμματα μαϊντανό. Θα σου χρειαστεί!

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share