Το τέλος του κόσμου έφτασε: Οι 7 πόλεις που θα καταστραφούν ΠΡΩΤΕΣ στις 23 Σεπτεμβρίου

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για την ημέρα της Αποκάλυψης – Πώς θα προστατευτείτε όταν ο μυθικός πλανήτης X πλησιάσει στη Γη
Το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι συνωμοσιολόγοι που
πιστεύουν ότι ο πλανήτης X ή Nibiru βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Γη. Εμείς, οι γήινοι, όπως υποστηρίζουν, θα δούμε για πρώτη φορά τον μυθικό πλανήτη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, και ίσως θα είναι και η τελευταία, καθώς θα καταστρέψει τον πλανήτη μας.
Ακόμα, και αν δεν «προσγειωθεί» απευθείας πάνω στον πλανήτη, η έλξη που θα δημιουργηθεί, θα αντιστρέψει τους πόλους της Γης, θα προκαλέσει σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων. Με απλά λόγια η έλευση του πλανήτη X – σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους– θα μας αφανίσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
A map showing cities to avoid if Nibiru arrives 1079894
Καθώς ο τρόμος που προκαλούν αυτές οι φήμες εξαπλώνονται με ραγδαίους ρυθμούς, η NASA έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο φημολογούμενος πλανήτης X δεν υπάρχει, αν και οι αστρονόμοι έχουν εντοπίσει στο τέλος του πλανητικού μας συστήματος ένα παράξενο πλανήτη 4 φορές μεγαλύτερο από τη Γη.
Αυτό, όμως, που κανείς από τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής δεν μας έχει εξηγήσει, είναι πού θα προστατευτούμε κατά την έλευση του πλανήτη.
Ο David Meade, όμως, ο συγγραφέας του βιβλίου Planet X – Η έλευση, προειδοποιεί το κοινό να αποφύγει την ημέρα της Αποκάλυψης, τις μεγάλες πόλεις και να βρει καταφύγιο στην εξοχή.
Όπως ο ίδιος γράφει, θα πρέπει όλοι να αποφύγουν το San Francisco και το Oakland, το Los Angeles και το Anchorage, την Alaska και φυσικά το Seattle και την Washington. Ενώ, καλό θα ήταν να μείνουν μακριά από πυρηνικές εγκαταστάσεις και ηφαίστεια. Επίσης, οι παραλιακές περιοχές θα ήταν καλό αποφευχθούν, καθώς αναμένονται μεγάλα παλιρροιακά κύματα.
newsbomb.gr
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share