Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα,πιπεριά και ντομάτα


Share/Bookmark
Ζουμερά και με έξτρα γεύση

Υλικά: για τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 μεγάλα τριμμένα κρεμμύδια 1 ποτήρι τριμμένη φρυγανιά 2 αυγα 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
μαιντανό 1 1/2 κ.σ ρίγανη Αλάτι-πιπέρι 1 κουτάκι σόδα Ελαιόλαδο για την γέμιση 2 ντομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους 2 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες 250γρ φέτα τριμμένη πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση: Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και τα ζυμώνουμε Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης Χωρίζουμε τον κιμά σε 10-12 κομμάτια.Παίρνουμε ενα ενα το κάνουμε μπάλα,το βάζουμε πάνω σε ενα κομμάτι λαδόκολλα και με το χέρι μας το πατάμε μέχρι να λεπτύνει αρκετά(όσο ένα πιάτο πάστας) Στο κέντρο βάζουμε λίγο γέμιση και διπλώνουμε το χαρτί ώστε να ενωθούν οι δυο άκρες(σαν καλτσόνε) Αφαιρούμε το χαρτί, πατάμε τον κιμά γυρω γυρω να κλείσει καλά,του δίορθώνουμε λίγο το σχήμα και το τοποθετούμε το μπιφτέκι σε μια λαμαρίνα,αφού πρώτα έχουμε στρώσει λαδόκολλα Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα μπιφτέκια Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς,για 40 λεπτά περίπου Tips: Αντι για τον φούρνο μπορούμε να ψήσουμε τα μπιφτέκια στα κάρβουνα

olgascuisine

Via

SENARIA.GR
Share on Google Plus
ERGASIA

About NEWS

    ( ΣΧΟΛΙΑ ) Comment
    Facebook Comment