4 τύποι ανδρών που δεν πρέπει να πάρεις ποτέ στα σοβαρά

Δεν αρκεί να θέλεις εσύ να σοβαρέψεις μια σχέση, πρέπει να θέλει και ο άλλος…

Αν έχεις ήδη μια σοβαρή σχέση, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις την απόφαση να κάνεις το επόμενο βήμα, είτε αυτό είναι γάμος είτε
συγκατοίκηση. Αν είσαι στο ψάξιμο όμως, καλό είναι να προσέχεις τις επιλογές σου.

Δες τέσσερις τύπους ανδρών που καλό είναι να αποφύγεις.

Ο τύπος “βοήθησέ με μέχρι να είμαι έτοιμος”

Συνήθως ο τύπος αυτός είναι μπλεγμένος στις δικές του ανασφάλειες. Μιλάει πάντα μόνο για τα δικά του προβλήματα -ποτέ για τα δικά σου- αλλά θέλει μια γυναίκα στο πλευρό του που θα τον κάνει να νιώθει ότι αξίζει. Γι΄αυτό σε κρατάει δίπλα του, ζητώντας σου να τον βοηθήσεις “μέχρι να είναι έτοιμος”. Μάντεψε όμως: Δεν θα είναι ποτέ έτοιμος.

Ο τύπος που μιλάει για γάμο, αλλά δεν περνάει στην πράξη

Επειδή ξέρει ότι οι γυναίκες δίνουν σημασία στα λόγια (περισσότερο από ό,τι στις πράξεις), κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Μιλάει για γάμους και πανηγύρια, πού θα παντρευτείτε, πού θα ζήσετε, πού θα πάτε ταξίδι του μέλιτος, πόσα παιδιά θα κάνετε μπλα, μπλα, μπλα. Όλα αυτά βέβαια χωρίς να μιλάει ποτέ συγκεκριμένα, χωρίς χρονοδιάγραμμα. Αν τον ρωτήσεις πότε το βλέπει να συμβαίνει ή θα σου πει κάτι αόριστο ή θα αλλάξει κουβέντα.

Ο τύπος “κάνε λιγάκι υπομονή”

Βρίσκει πάντα λογικοφανείς δικαιολογίες που με μια πρώτη σκέψη είναι αποδεκτές. Θέλει αλλά δεν μπορεί τώρα γιατί δουλεύει πολύ για να πάρει προαγωγή, γιατί θέλει να χάσει πρώτα βάρος, γιατί δεν μπορεί να αφήσει τους γονείς του τώρα που τον έχουν ανάγκη, γιατί, γιατί, γιατί… Μην το ψάχνεις. Γιατί απλώς δεν θέλει!

Ο τύπος “αφού καλά περνάμε τώρα τι ψάχνεις”

Του αρέσει κυρίως το παιχνίδι, η περιπέτεια. Δεν τον ενδιαφέρουν τα μελλοντικά σχέδια, η οικογένεια και ο γάμος. Τα αγαπημένα του θέματα συζήτησης είναι η διασκέδαση και το σεξ. Όποτε το θέμα στρέφεται σε κάτι πιο μόνιμο και σοβαρό, το πρόσωπό του αλλάζει, η πλάκα τελειώνει και σου λέει κάτι τύπου “χαλάς τη στιγμή”, ελπίζοντας ότι θα αλλάξεις συζήτηση. Αν συνεχίσεις να ανοίγεις τέτοιου είδους κουβέντες, σύντομα θα αρχίσει να ψάχνει άλλο “παιχνίδι” που θα τον συναρπάσει.

Πηγή

Via
>

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share