Πράγματα που δεν προσέχουν οι άνδρες... όταν είναι ερωτευμένοι!

Υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία οι άντρες δεν ενδιαφέρονται καθόλου, ειδικά όταν είναι ερωτευμένοι... Για το μακιγιάζ σας

Μπορεί να εκτιμούν την προσπάθειά μας να είμαστε όμορφες αλλά δεν θα προσέξουν το eyeliner, ούτε το κραγιόν. Αρκεί ένα γλυκό χαμόγελο!


Για τα κιλά σας

Πήρατε 5 κιλά και πιστεύετε ότι περπατάτε στο δρόμο και όλοι το παρατήρησαν. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα κιλά σας πέρα από εσάς την ίδια. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις ίδιες ανασφάλειες, απλά κάποιοι χαλάνε την εικόνα τους ή τη διασκέδασή τους εξαιτίας τους και κάποιοι όχι.

Για τα χρήματα

Οι άνδρες που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους αλλά και για τη σχέση τους δεν φοβούνται όταν η γυναίκα τους βγάζει περισσότερα χρήματα.

Για τα λίγα παραπάνω ποτά

Θα έχετε ακούσει να λένε «δεν μου αρέσει μια γυναίκα που πίνει». Ξεχάστε τις ατάκες που προέρχονται από συντηρητικά μυαλά γιατί οι άνδρες ξέρουν πως είστε ενήλικας που ξέρει πότε και πώς να φερθεί με λίγα ή με πιο πολλά ποτά.

Για το πότε θα κάνετε σεξ

Είτε θα γίνει στο πρώτο είτε στο δέκατο ραντεβού, η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες δεν περιμένουν αυτή τη στιγμή για να μάθουν αν είναι ερωτευμένοι ή όχι. Το σεξ απλά επιβεβαιώνει τα συναισθήματα που έχουν για εσάς.

Ποιος θα πάρει πρώτος τηλέφωνο

Οι γυναίκες συνήθως διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να μην «κακοχαρακτηριστούν», όμως οι άνδρες είναι πιο πρακτικοί. Εάν δεν πάρουν τηλέφωνο δεν ενδιαφέρονται, ενώ αν σας γεμίσουν με μηνύματα σημαίνει ότι θέλουν να σας ξαναδούν. Γι' αυτό περιμένουν την ίδια συμπεριφορά κι από εσάς.

Για τα μαλλιά σας

Θέλετε να ξυπνήσετε πριν από εκείνον για να φτιάξετε τα μαλλιά σας και να βάλετε lip gloss. Δύσκολα θα το προσέξει, άδικος κόπος. Όπως κι αν είστε το πρωί, το ίδιο θα αισθάνεται για εσάς.

Για το τι τρώτε

Παραγγέλνετε μια σαλάτα κι όχι μια μπριζόλα για να δείξετε πόσο φινετσάτη είστε. Οι άνδρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και τους αρέσει να απολαμβάνουν τα ωραία της ζωής, οπότε μην αυτοπεριορίζεστε!

Για το πώς μιλάτε Δεν είναι σωστό για μια γυναίκα να βρίζει» θα ακούσετε αρκετούς άνδρες να λένε. Μια ατάκα που έχουν υιοθετήσει και οι γυναίκες που θέλουν να είναι σωστές απέναντι στους συντρόφους τους. Οι βρισιές είναι λέξεις και εσείς ενήλικες, οπότε σίγουρα μπορείτε να επικοινωνήσετε και να χειριστείτε σωστά το λόγο ακόμα και με τη χρήση κακών λέξεων.

Για την τελειότητα Οι άνδρες δεν κυνηγούν την τελειότητα σε όλα. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν περιμένουν ούτε από εσάς να είστε.

Via
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share