12 Φενγκ Σούι συμβουλές για τύχη και χρήμα

το φενγκ σούι εδώ και χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας

Άσχετα από το αν το πιστεύετε ή όχι, το φενγκ σούι εδώ και χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αν
ακολουθήσουμε τις συμβουλές του και τη φιλοσοφία του. Δείτε τους βασικούς τρόπους για να προσκαλέσετε την καλή τύχη και το χρήμα μέσα στο σπίτι σας. Λίγο που είναι δύσκολοι οι καιροί, λίγο που έχει και τη βάση του, λίγο που δεν στοιχίζει και τίποτα... τι έχετε να χάσετε; 1.Ξεκινήστε βάζοντας τάξη Η ακαταστασία, το μπέρδεμα των αντικειμένων και γενικότερα ο... «χαμός» μέσα στο σπίτι σας είναι ένδειξη στάσιμης ενέργειας και τα χρήματα «σκουντουφλάνε» ακριβώς εκεί! Βάλτε τάξη λοιπόν καιέτσι, όχι μόνο η ενέργεια και η τύχη θα κυκλοφορούν στον χώρο ανενόχλητες, αλλά και εσείς! 

2.Επιδιορθώστε ό,τι είναι χαλασμένο Οτιδήποτε δεν λειτουργεί ή είναι σπασμένο, υποδηλώνει τομείς του σπιτιού αλλά και του εαυτού σας που δεν πάνε καλά. Για να ρέει η ενέργεια του χρήματος άφθονη, ήρθε η στιγμή να επισκευάσετε το χαλασμένο χερούλι, το καζανάκι που τρέχει, το ρολόι που έχει σταματήσει τρία χρόνια τώρα και το ντουλάπι που δεν κλείνει καλά! Και ότι είναι αδύνατον να επισκευαστεί μην το κοιτάτε... πετάξτε το!

 3.Χρησιμοποιήστε το μοβ και το πράσινο Αν θέλετε να επιταχύνετε την επέλαση της καλής σας τύχης, βάλτε μοβ και πράσινο σε σημεία του σπιτιού σας. 'Οχι απαραίτητα σε τοίχους αλλά σε υφάσματα, μαξιλάρια και διακοσμητικά. Κατά το φενγκ σούι το χρήμα πάει και πέφτει όπου δει αυτά τα χρώματα. Πάλι καλά, γιατί είναι και μια χαρά συνδυασμός... 

4.Μεταχειρίζεστε σωστά τα ευρώ σας; Έχετε τα χαρτονομίσματα σας απλωμένα σε μεγάλα πορτοφόλια και όχι διπλωμένα ή τσακισμένα. Έτσι θα έρθουν και άλλα. Φυλάξτε τα βιβλιάρια και τα μπλοκ επιταγών σας σε κουτί –καλά το μαντέψατε- πράσινο ή μωβ. Το κουτί να είναι τοποθετημένο στην έξω αριστερή γωνία του γραφείου σας παρακαλώ. Και μην φυλάτε αποδείξεις εξόδων μαζί με τα χρήματα σας, π.χ., μέσα στο πορτοφόλι σας. 

5.Μην είστε τσιγκούνηδες Τα λεφτά είναι και αυτά μια μορφή ενέργειας που πρέπει να κυλάει μέσα και έξω από την ζωή σας. Δηλαδή, μην το πολυσκέφτεστε και με χαρά δώστε όχι μόνο τα χρήματά σας αλλά και τα καλά σας συναισθήματα. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει φέρνοντας τα πίσω σε εσάς πολλαπλασιασμένα!

 6.Το χρήμα και η τύχη φεύγουν από τα σιφόνια Γι’ αυτό κλέινετε το καπάκι της λεκάνης, βάλτε τις τάπες στα σιφόνια και έχετε πάντα κλειστή την πόρτα της τουαλέτας. Ουδέν σχόλιο... Και τώρα στα διακοσμητικά...
Κατά το φενγκ σούι, πολλά αντικείμενα είναι μαγνήτες για το χρήμα και την καλή τύχη. Δεν χρειάζετε να βάλετε όλα τα αυτά τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας. Διαλέξτε ποια αρέσουν σε εσάς και τοποθετήστε τα κατά βούληση: 

7.Ένα ενυδρείο με εννέα χρυσόψαρα (και πιο συγκεκριμμένα οκτώ κόκκινα ή χρυσά και ένα μαύρο) τοποθετημένο στο σαλόνι σας θα ξεκλειδώσει άμεσα τις πόρτες του χρήματος.

 8.Ένα στοιχείο με τρεχούμενο νερό θα σας φέρει πολύ τύχη και θετική ενέργεια. Αν είστε μεγιστάνας, φτιάξτε συντριβάνια, αν πάλι όχι, τότε ένα μικρό επιτραπέζιο διακοσμητικό με τρεχούμενο νερό θα είναι αρκετό. Το ξέρω, δεν σας αρέσει, αλλά μπρος στα πλούτη... 

9.Κρεμάστε μικρά καμπανάκια που θα έχετε δέσει με κόκκινη κορδέλα ή κλωστή στην εξώπορτα σας. Καλούν και αυτά το χρήμα (και τα χριστούγεννα...) 

10.Έχετε τσαμπιά με μαύρα σταφύλια μόνιμα τοποθετημένα σε ένα μπωλ μέσα στην κουζίνα σας. Φέρνουν πολύ τύχη. Τα σταφύλια μπορείτε να τα απολαύσετε μαζί με το κρασάκι σας, αλλά μην ξεχάσετε να τα αντικαταστήσετε! 

11.Φρέσκα λουλούδια στα βάζα σας και ποτέ αποξηραμένα. 

12.Τα κλαδιά από μπαμπού ξέρετε ότι φέρνουν καλή τύχη και χρήματα, αυτό όμως που δεν ξέρετε είναι ότι χρειάζεστε εννέα κλαδιά για να ενεργοποιηθούν οι ιδιότητες τους! Τέλος, καλή τύχη και πολύ χρήμα φέρνουν και τα διακοσμητικά με δράκους, τίγρεις και ελέφαντες, αλλά είπαμε... να έρθει η τύχη σας αλλά όχι και να φύγει το γούστο σας!

spirossoulis

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share