Ρόμπερτ Κόρμιερ: Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο ηθοποιός του «Heartland»

Σε ηλικία 33 ετών έφυγε απο τη ζωή ο Καναδός ηθοποιός Ρόμπερτ Κόρμιερ, γνωστός από τη δραματική σειρά «Heartland».

Ο Ρόμπερτ Κόρμιερ ο οποίος ενσάρκωσε τον Φιν Κότερ στη σειρά «Heartland», πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η αιτία θανάτου του ηθοποιού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον «αθλητή, ηθοποιό και σπουδαίο αδερφό», που είχε «πάθος να βοηθάει τους άλλους και πάντα προσπαθούσε να πετύχει περισσότερα». «Απολάμβανε τις κινηματογραφικές βραδιές με την οικογένειά του και φρόντιζε πολύ τον πατέρα του. Επηρέασε πολλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή είτε ήταν οικογένεια, συμπαίκτες και φίλους» έγραψαν, λέγοντας αντίο στον νεαρό ηθοποιό.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CUR7GI0A6TC

«Η μνήμη του Ρομπ θα παραμείνει ζωντανή μέσα από το πάθος του για την τέχνη και τον κινηματογράφο. καθώς και τις τρεις αδερφές του που σήμαιναν τον κόσμο για εκείνον». Μετά την τραγική είδηση ​​του θανάτου του, η επίσημη σελίδα του «Heartland» στο Instagram τον αποχαιρέτησε.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CHVUL_QJXQO

«Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Ρόμπερτ Κόρμιερ .Ήταν ένα αγαπημένο μέλος του καστ του Heartland τις δύο τελευταίες σεζόν. Εκ μέρους του καστ και του συνεργείου, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, που ζήτησαν ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», ανέφερε η δήλωσή τους .

Εκτός από το «Heartland», ο Κόρμιερ είχε εμφανιστεί και στα «Slasher», «Designated Survivor», «American Gods» και «Ransom», ενώ ήταν εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό, έχοντας 10.000 ακόλουθους στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share