Σιλβέστερ Σταλόνε: Η ρομαντική φωτογραφία που ανέβασε με την εν διαστάσει σύζυγό του

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δημοσίευσε μία ρομαντική φωτογραφία με την εν διαστάσει σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, εν μέσω του

πολύκροτου διαζυγίου. Το ζεύγος κρατιέται χέρι-χέρι ενώ κάνει βόλτα, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση για τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν. Λίγες μέρες αφότου ο σταρ του «Rocky» κάλυψε ένα δεύτερο τατουάζ αφιερωμένο στην εν διαστάσει σύζυγό του, δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο Instagram.

«Υπέροχο….» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα μίας τρυφερής φωτογραφίας που δείχνει τους δυο τους με γυρισμένες πλάτες να κρατιούνται χέρι-χέρι και να περπατούν κατά μήκος ενός καταπράσινου βοσκοτόπου. Το δεύτερο στιγμιότυπο ήταν μια οικογενειακή φωτογραφία με την πρώην αγαπημένη του και τις τρεις κόρες τους, Σοφία, 26, Σιστίν, 24 και Σκάρλετ, 20 που τραβήχτηκε όταν τα κορίτσια ήταν πολύ μικρότερα.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CISQOMTLWWJ

Η Φλάβιν, 54 ετών, σόκαρε τον Σταλόνε, 76 ετών, όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο μετά από 25 χρόνια γάμου. Μετά από αναφορές ότι η αφορμή ήταν ένας δραματικός καβγάς για έναν σκύλο που ονομαζόταν Dwight, ο ηθοποιός επέμεινε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «δεν τερμάτισαν τη σχέση τους με μια τόσο ασήμαντη διαφωνία». Παραδέχτηκε ωστόσο ότι όντως διαφωνούσαν για το «πώς να φροντίζουν τον σκύλο».

Στην αίτηση διαζυγίου της στις 19 Αυγούστου, η Φλάβιν περιέγραψε τον γάμο τους ως «ανεπανόρθωτα διαλυμένο» και κατηγόρησε τον σταρ του «Ράμπο» οτι «είχε εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων» — ένας ισχυρισμός που σύμφωνα με πηγές του Σταλόνε ήταν «γελοίος» και «καθαρό ψέμα»

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CIQWRNHPAYI

Στην απάντησή του, ο Σταλόνε αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά συμφώνησε ότι ο γάμος είχε «πληγεί ανεπανόρθωτα».«Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα», είπε στο Page Six.

Ο διάσημος ηθοποιός κάλυψε το πρώτο του τατουάζ με θέμα τη Φλάβιν, τέσσερις ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης διαζυγίου, αν και το περιβάλλον του επιμένει ότι κάλυψε το πρόσωπό της στον δεξιό του ώμο λόγω… ενός ρετούς που πήγε στραβά. Ο Σταλόνε και η Φλάβιν παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1997, σχεδόν 10 χρόνια μετά τη γνωριμία τους σε ένα εστιατόριο.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share