iPhone 14: Αυτή είναι η νέα ναυαρχίδα της Apple – Κυκλοφορεί χωρίς sim card και σε προσιτή τιμή

 iPhone 14: Το νέο iPhone παρουσίασε η Apple, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία.

Το βράδυ της Τετάρτης έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhone, της νέας γενιάς ρολογιών Apple Watch και των ασύρματων ηχείων AirPods Pro.

Το μεγαλύτερο feature είναι φυσικά η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει σήμα από επίγεια δίκτυα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο iPhone 14 με οθόνη 6,1 ιντσών και το μεγαλύτερο iPhone 14 Pro στις 6,7 ίντσες, τα οποία πάντως βασίζονται στον ίδιο επεξεργαστή Α15 με το iPhone 13.

Η νέα γενιά συσκευών προσφέρει επίσης λειτουργία αυτόματης κλήσεις ανάγκης σε περίπτωση τροχαίας σύγκρουσης, λειτουργία διαθέσιμη και στα νέα Apple Watch.

Στο πίσω μέρος της συσκευής, η κάμερα εξοπλίστηκε με μεγαλύτερο αισθητήρα των 12 MP και πιο φωτεινό φακό f/1.15. Σύμφωνα με την Apple, προσφέρει 49% καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στο μπροστινό μέρος, μια νέα κάμερα TrueDepth με ταχύτερο διάφραγμα f/1.9 aperture. H κάμερα για σέλφι αποκτά για πρώτη φορά τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης για πιο καθαρά πορτρέτα.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 799 δολάρια για το φθηνότερο μοντέλο και τα 899 δολάρια για το Plus. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι παραδόσεις του iPhone 14 θα αρχίσουν στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ του Plus ακολουθούν στις 7 Οκτωβρίου.

Στην αμερικανική αγορά, τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά χωρίς κάρτα SIM, η οποία αντικαθίσταται από την ψηφιακή κάρτα eSIM που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε άλλη συσκευή στην περίπτωση κλοπής ή απώλειας.

Θυμηθείτε την παρουσίαση του iPhone 14:


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share