Attica Tv: Ποια δημοσιογράφος «κλείδωσε»

Με στρατηγικά βήματα και στοχευμένες κινήσεις προχωρά το δίδυμο Μπάκου-Καϋμενάκη στη στελέχωση του Attica TV.

Στόχος παραμένει το ανανεωμένο πρόγραμμα να βγει στον αέρα την ίδια περίοδο με τη νέα εποχή του Action 24 και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Κεντρικός άξονας του Attica TV (που εκπέμπει σε Αττική, βόρεια Πελοπόννησο και Εύβοια, αλλά έχει πανελλαδική κάλυψη από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote TV και Nova και το webtv του σταθμού) είναι η ενημέρωση, οι εκπομπές και τα μαγκαζίνο με ρεπορτάζ-σχολιασμό-έγκυρες και έγκαιρες ειδήσεις που μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας στους τηλεθεατές.

Δυνατό χαρτί του Attica TV είναι η Αμαλία Κάτζου. Με μεγάλη πορεία στο χώρο και με εξειδίκευση στο πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ, η Αμαλία έχει συνδέσει το όνομά της με το ρεπορτάζ, τα αποκλειστικά θέματα και την κάλυψη σημαντικών γεγονότων, όπως κρίσιμα Eurogroup και Συνόδους Κορυφής. Με μεγάλη επιτυχία έχει περάσει από νευραλγικής σημασίας θέσεις στη μικρή οθόνη, όπως την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων και ενημερωτικών πρωινών εκπομπών. Έχοντας αποδείξει εδώ και χρόνια τα αντανακλαστικά της, έρχεται σε ρόλο σχολιάστριας στα θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, θα βρίσκεται και στο Action 24.

Ρυθμιστικό ρόλο στην διαμόρφωση του ειδησεογραφικού χαρακτήρα του σταθμού έχουν οι Χρήστος Μαχαίρας και Βασίλης Θωμόπουλος και στο δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού υπολογίζονται οι Γιώργος Χουδαλάκης και Βούλα Κεχαγιά. Πρόσφατα, επίσης, ο Θάνος Χριστοδούλου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι θα βρεθεί στο Attica TV.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share