Τζένιφερ Λόπεζ: Τι είπε για την πρώην του Μπεν Άφλεκ και τη σχέση τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για την από κοινού ανατροφή των παιδιών, με την πρώην σύζυγο του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ και για την μεγάλη

μικτή οικογένεια που έχουν δημιουργήσει στο νέο τεύχος της Vogue

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν μια «καταπληκτική» σχέση με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Η τραγουδίστρια είπε στη «Vogue» στο νέο τεύχος Δεκεμβρίου που δημοσιεύθηκε την Τρίτη (8/11) , ότι ο σύζυγός της και η Γκάρνερ «συνεργάζονται καλά» καθώς μεγαλώνουν τη 16χρονη Violet, 16, τη 13χρονη Seraphina, 13 και τον Samuel, 10. ετών

Το πρώην ζευγάρι ολοκλήρωσε το διαζύγιό του το 2018, με τον Λόπεζ, 53 ετών και τον Άφλεκ, 50, να παντρεύονται τέσσερα χρόνια αργότερα. Η Λατίνα σουπερ σταρ έχει δύο δικά της παιδιά – τα δίδυμα Emme και Maximilian, 14 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Mαρκ Άντονι.

Η ανάμειξη των οικογενειών τους μετά τον γάμο τους τον Ιούλιο «χρειάζεται να αντιμετωπίζεται με μεγάλη προσοχή», συνέχισε η Λόπεζ στη συνέντευξή της περιοδικό. Είπε όμως οτι ο Άφλεκ και η Γκάρνερ «συνεργάζονται καλά μαζί» και όλα πάνε κατ’ευχήν.

«Έχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι», εξήγησε η Λόπεζ για τα παιδιά τους. «Αλλά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω με την οικογένειά μας είναι τα παιδιά του να έχουν έναν νέο σύμμαχο σε μένα και τα παιδιά μουνα έχουν έναν νέο σύμμαχο σε εκείνον, κάποιον που πραγματικά τα αγαπά και νοιάζεται για αυτά, αλλά μπορεί να έχει διαφορετική οπτική και να με βοηθήσει να δω πράγματα που εγώ δεν θα μπορώ να δω με τα παιδιά μου γιατί είμαι τόσο συναισθηματικά δεμένη», συνέχισε.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν για δεύτερη φορά τον Απρίλιο, δύο δεκαετίες αφότου ο Άφλεκ γονάτισε για πρώτη φορά για να της κάνει πρόταση γάμου. Η τραγουδίστρια ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez από το 2019 έως το 2021. Ο πρώην παίκτης του μπέιζομπολ είχε επίσης δύο έφηβες κόρες από προηγούμενο γάμο.

«Ήμουν τόσο αγαπητή στα παιδιά του και εκείνος ήταν τόσο αγαπητός και είχε αποδεχθεί τα δικά μου, και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον αμέσως», είπε η Λόπεζ στο People τον Δεκέμβριο του 2018. «Ήταν σαν να είχαν έξτρα αδερφούς και αδερφές για να κάνουν παρέα όλη την ώρα και ήταν ωραίο», πρόσθεσε εκείνη την εποχή.

Ο Ροντρίγκεζ είχε πει: «Τα παιδιά μας έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι και αυτό μας κρατά προσγειωμένους και ευγνώμονες. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα καλύτερο από το να τα πάνε καλά οι τέσσερίς τους». Ο αθλητής ευχήθηκε έκτοτε για τον γάμο της Λόπεζ με τον Άφλεκ, λέγοντας στον Κρις Γουάλας τον Σεπτέμβριο ότι εύχεται στην πρώην αγαπημένη του «τα καλύτερα»


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share