Αντζελίνα Τζολί: «Κακόβουλο και επιπόλαιο» το σχέδιο του Μπραντ Πιτ

Η Aντζελίνα Τζολί χαρακτήρισε τη νομική μάχη του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ για την επιθυμία της να πουλήσει το μέρος της στο οινοποιείο τους ως «κακόβουλη» και

«επιπόλαιη»

Η Aντζελίνα Τζολί είναι ακόμη οργισμένη με τον πρώην αγαπημένο της Μπραντ Πιτ, καθώς συνεχίζεται η νομική διαμάχη τους, με επίκεντρο την ιδιοκτησία του οινοποιείου Chateau Miraval.

Ο 58χρονος ηθοποιός κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι πούλησε το μέρος της στο οινοποιείο με σκοπό να «προκαλέσει κακό» ηθελημένα, πουλώντας το μερίδιό της σε έναν εντελώς «άγνωστο», παραβιάζοντας έτσι τη συμφωνία τους. Σύμφωνα με το RadarOnline.com, το οποίο απέκτησε δικαστικά έγγραφα, η Τζολί επέκρινε τους ισχυρισμούς του Μπραντ ως «επιπόλαιους, κακόβουλους και μέρος ενός προβληματικού μοτίβου».

O Πιτ ισχυρίστηκε ότι και οι δύο συμφώνησαν να μην πουλήσουν το μερίδιό τους στο ακίνητο χωρίς να το εγκρίνουν μεταξύ τους καθώς ήταν και οι δύο ιδιοκτήτες. Τα έγγραφα προσέθεταν: «Οι ισχυρισμοί του Πιτ ότι αυτός και η κα Τζολί είχαν ένα μυστικό, άγραφο, άρρητο συμβόλαιο για δικαίωμα συναίνεσης στην πώληση των συμφερόντων τους στο ακίνητο είναι ευθέως αντίθετοι με το γραπτό αρχείο και, μεταξύ άλλων νομικών ελαττωμάτων, παραβιάζουν το καταστατικό»

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά την πρόσφατη επανεμφάνιση ενός email όπου η Τζολί εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στο ακίνητο. Ένας χρήστης του TikTok δημοσίευσε περιεχόμενο του email, το οποίο έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τον Ιανουάριο του 2021, κάτι που επιβεβαίωσε το Entertainment Tonight σε δικαστικό έγγραφο.

Η ηθοποιός είπε ότι έγραψε το email «για να μην συγκινηθεί» εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασής της να πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο. «Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα στο σπίτι και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου», είπε η Τζολί. «Ένα μέρος που υποχόταν τι θα μπορούσαμε να γίνουμε και στο οποίο πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να το γράψω αυτό χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό που ήταν πριν από μια δεκαετία ».

Η Τζολί είπε ότι το οινοποιείο «είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας και μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στο αλκοόλ». Πρόσθεσε οτι ήλπιζε ότι το οινοποιείο «θα μπορούσε να γίνει κάτι που μας κρατούσε ενωμένους», αλλά τώρα είδε πώς ο Πιτ «την ήθελε πραγματικά εκτός και πιθανότατα θα χαρεί να λάβει αυτό το email»

Η σταρ των Eternals είπε ότι τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν μάρτυρας «πολλών περιστατικών απερίσκεπτης συμπεριφοράς» και ένιωθε αποκλεισμένη από το επιχειρηματικό τέλος του οινοποιείου καθώς δαπανήθηκαν χρήματα με τρόπους που δεν θα είχε εγκρίνει και οι αποφάσεις λήφθηκαν χωρίς να ζητηθεί η γνώμη της.

Η Τζολί είπε ότι «πληγώθηκε από αποφάσεις που ελήφθησαν που δεν δείχνουν ενδιαφέρον να μοιραστούν την επιχείρηση ή να την αλλάξουν ουσιαστικά σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά». Άσκησε επίσης κριτική στη διαφήμιση του οινοποιείου, λέγοντας ότι «ταράχτηκε από τις πρόσφατες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την πώληση του αλκοόλ.

«Το βρίσκω ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά», είπε. «Μου θύμισε επώδυνες στιγμές». Η Τζολί είπε ότι δεν μπορούσε πλέον «να εμπλέκεται, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας». και ότι «η επιχείρηση έχει ως εκ τούτου ξεπεράσει το σημείο που θα μπορούσε να είναι μέρος, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας».

Η εναλλακτική είναι μια πλήρης εξαγορά του μεριδίου της όπως σημείωνε, ενώ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο περιστατικό του 2016 σε ένα ιδιωτικό τζετ στο οποίο ο Πιτ οπως κατήγγειλε φέρθηκε βίαια στην ίδια και τα παιδιά.

«Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο στενάχωρο είναι για μένα που πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το όνειρό σου για τη σχέση σουμε την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι δικό σου και το έχεις ξεκαθαρίσει οδυνηρά. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την επιχείρηση, και ειλικρινά ελπίζω ότι τα παιδιά θα αισθάνονται διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και θα σε επισκέπτονται εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016, και όλα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια το επιβεβαίωσαν δυστυχώς».

Γονείς έξι παιδιών, ο Πιτ και η Τζολί, που παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν το 2016, έχουν εμπλακεί σε μία ατέρμονη δικαστική διαμάχη τα τελευταία χρόνια για θέματα επιμέλειας και περιουσίας


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share