Πρίγκιπας Χάρι: Τα 5 ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει μετά το βιβλίο

Αποκαλύψεις από το πώς έχασε την παρθενιά του, ως τους καβγάδες με τον Ουίλιαμ, τα ναρκωτικά για να… νιώσει ότι υπάρχει, ως το πώς αντιμιλούσε στον πατέρα του κάθε

φορά που απέκλειε την Μέγκαν Μαρκλ λόγω πρωτοκόλλου περιέχει η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι

Και όσο οι αποκαλύψεις από αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι κάνουν τον γύρο του κόσμου, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν ότι ο ίδιος κάποια στιγμή ήθελε να αναστείλει την έκδοση του βιβλίου «Spare».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό συνέβη, μετά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο, εκτός από τις αποκαλύψεις πολλοί Βρετανοί αρθρογράφοι αναφέρουν ότι ο έκπτωτος πρίγκιπας θα πρέπει να δώσει και κάποιες απαντήσεις για μια σειρά ερωτημάτων που προκύπτουν από τις περιγραφές του.

Αυτά είναι τα εξής:

  • Θα παραστεί στη στέψη του πατέρα του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο;
  • Ποια ήταν η γυναίκα με την οποία είχε την πρώτη του ερωτική επαφή;
  • Τι ειπώθηκε πραγματικά στον καβγά τους με τον Ουίλιαμ;
  • Μετανιώνει για το σχόλιο σχετικά με τους Ταλιμπάν;
  • Ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο του Άρτσι;

Ο Χάρι ήταν πραγματικά «ρεζέρβα» – Θα έδινε ως και όργανα στον Ουίλιαμ

Το βιβλίο «Ρεζέρβα», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, τέθηκε προς πώληση κατά λάθος για λίγες ώρες στην Ισπανία και το περιεχόμενό του αποδείχτηκε πολύ πιο δηλητηριώδες απ’ όσο πίστευαν πολλοί.

Χαρακτηριστικό είναι ένα ακόμα απόσπασμα που δημοσιεύται στον διεθνή Τύπο (usmagazine.com): «Εγώ ήμουν η σκιά, η εφεδρεία,το σχέδιο Β. Με έφεραν στον κόσμο για την περίπτωση που θα συνέβαινε κάτι στον Γουίλι. Καλούμουν να παρέχω στήριξη, αντιπερισπασμό και, αν ήταν απαραίτητο, κάποιο ανταλλακτικό. Ένα νεφρό, ίσως. Μια μετάγγιση αίματος. Λίγο μυελό των οστών. Όλα αυτά μου τα είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή της ζωής μου και μου τα επαναλάμβαναν τακτικά από τότε».

«Κακιά μητριά»

Ο Χάρι υποστηρίζει επίσης ότι ο ίδιος και ο Ουίλιαμ αντέδρασαν στον γάμο του πατέρα τους με την Καμίλα γιατί φοβούνταν ότι θα γινόταν «κακιά μητριά».

Σύμφωνα με την Telegraph, κατηγορεί τον Κάρολο ότι άφησε να εννοηθεί πως οι Σάσεξ «του κόστιζαν ακριβά» και ότι ήθελε να απομακρύνει τη Μέγκαν γιατί θα τον επισκίαζε.

Επίσης, ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να έγραψε στα απομνημονεύματά του ότι αρχικά φοβόταν πως η Καμίλα θα ήταν «σκληρή» όπως «όλες οι κακές μητριές στις ιστορίες». Στο βιβλίο με τίτλο «Spare» (Ο Αναπληρωματικός) ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να λέει ότι ο ίδιος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησαν από τον πατέρα τους, βασιλιά Κάρολο να μην παντρευτεί τη βασίλισσα Καμίλα μετά το θάνατο της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share