Στέλιος Ρόκκος: Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα – Το πρώτο μήνυμα

Στέλιος Ρόκκος: Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου – Εσπευσμένη μεταφορά του

πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου με αεροδιακομιδή από τη Λήμνο στην Αθήνα

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας νοσηλεύεται ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος αναστάτωσε τους θαυμαστές του το βράδυ του Σαββάτου, όταν και έγινε γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από την Λήμνο όπου διαμένει στην Αθήνα καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου έστειλε το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές του λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης για την περιπέτεια με την υγεία του, κάνοντας μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!»

Ο Στέλιος Ρόκκος το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η οποία μέχρι το βράδυ γινόταν όλο και πιο αφόρητη, κάτι που τον έκανε τελικά να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπέστη έμφραγμα και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.

Ο Στέλιος Ρόκκος αυτή την εποχή εμφανίζεται στην Πύλη Αξίου στη Θεσσαλονίκη, με το μαγαζί να εκδίδει ανακοίνωση ενημερώνοντας πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του ερμηνευτή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τοπικά μέσα της Λήμνου αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με τους γιατρούς να παρατηρούν τα συμπτώματα εμφράγματος και να ζητούν την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Στέλιος Ρόκκος: Η Λήμνος, το τραγούδι και οι κατασκευές

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς τραγουδιστές, τόσο για την ζεστή φωνή του που ξεχωρίζει αλλά και για την προσωπικότητά του.

Ο Στέλιος Ρόκκος κατάγεται από την Καλλιόπη Λήμνου, όπου και γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1965.

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στον χώρο του τραγουδιού παλαιότερα είχε δηλώσει, «Στα 17, ήρθα στην Αθήνα με φυλλάδιο αλλά δεν βρήκα ναύλο και έτσι έπιασα δουλειά σε έναν φούρνο. Ύστερα έφυγα για την Κρήτη, όπου τον πρώτο καιρό έμενα σε κάτι σπηλιές (σ.σ. Μάταλα) γιατί δεν είχα σπίτι! Υπήρχε ένα χωριό στην Κρήτη όπου άραζαν συνήθως οι χίπηδες της εποχής και όσοι ήταν πιο ανήσυχα νιάτα. Μου άρεσε πάρα πολύ εκεί πέρα. Ήθελα να είμαι μαζί τους. Και έναν ολόκληρο χειμώνα μέναμε σε μια σπηλιά που ήταν κάτι σαν κοινόβιο. Και παίζαμε όλοι μαζί κιθάρα. Ωραία ήταν!».

Η ενασχόλησή του με το τραγούδι ξεκίνησε τη Λήμνο το 1984, όπου τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα επαγγελματικά, ενώ από το 1988 ξέφυγε από τα όρια του νησιού. Από τότε μέχρι και σήμερα 34 χρόνια μετά έχει κυκλοφορήσει πάνω από 18 άλμπουμ, με μεγάλες εμπορικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο Στέλιος Ρόκκος εκτός από τραγουδιστής είναι και τραγουδοποιός, καθώς τα περισσότερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι δικά του δημιουργήματα τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Χρήστος Νικολόπουλος κ.ά.

Το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με το διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 έως το 2018 ο Στέλιος, όπου εμφανιζόταν ήταν με το γιο του, τον Δημήτρη Ρόκκο στην κιθάρα.

Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.
Αγαπάει πολύ το ψάρεμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ξυλουργική τέχνη φτιάχνοντας διάφορα υψηλής αισθητικής έπιπλα και άλλες κατασκευές από ξύλο.

Το 2017 ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την σύντροφό του Ελένη Γκόφα, ενώ από προηγούμενες σχέσεις/γάμους έχει τέσσερα παιδιά, δύο κορίτσια και δύο αγόρια, με τον γιο του Δημήτρη Ρόκκο να έχει ακολουθήσει τα χνάρια του και να διαγράφει την δική του πορεία στον χώρο της μουσικής.


Πηγή


... ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share