Ναόμι Κάμπελ: Μοιράστηκε σπάνια στιγμιότυπα με την κόρη της – H «βόλτα» τους στο Άμπου Ντάμπι

Σε μία σπάνια ανάρτηση, η Nαόμι Κάμπελ δημοσιοποίησε στιγμές ξεγνοιασιάς της με την κόρη της

Η Nαόμι Κάμπελ μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την ενάμιση έτους κόρη της καθώς και οι δύο θαύμαζαν το Μεγάλο Τέμενος του Sheikh Zayed στο Άμπου Ντάμπι. Το τοπ μόντελ, που προτιμά να κρατά την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευσε ένα μίνι «άλμπουμ» με εικόνες από την επίσκεψή τους στο περίτεχνο κτίριο.

Εκτός από τα πορτρέτα της να ποζάρει έξω από το τζαμί, η Κάμπελ ανέβασε επίσης φωτογραφίες με την ίδια και την κόρης της χέρι-χέρι καθώς περπατάνε στο θρησκευτικό χώρο. Το πρόσωπο του παιδιού δεν φαίνεται σε καμία από τις εικόνες. Το 52χρονο μοντέλο μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με την ίδια να περπατάει με την κόρη της και να της δείχνει τα αξιοθέατα.

Ευχαρίστησε τον Umar Kamani, τον διευθύνοντα σύμβουλο της μάρκας γρήγορης μόδας Pretty Little Thing, και την αρραβωνιαστικιά του Nada Adelle για την ξενάγηση στο τζαμί. Η Κάμπελ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της τον Μάιο του 2021. Ήταν το πρώτο της παιδί σε ηλικία 50 ετών, ενώ ποτέ δεν κοινοποίησε δημόσια το όνομα της κόρης της.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CODQ10EMJCA/?UTM_SOURCE=IG_EMBED&UTM_CAMPAIGN=LOADING

Σε μια δήλωση εκείνη την εποχή, είπε: «Μια όμορφη ευλογία με επέλεξε να γίνω μητέρα της. Μεγάλη τιμή μου που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον ισόβιο δεσμό που μοιράζομαι τώρα μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη». Τον περασμένο Μάρτιο, μίλησε για τη μητρότητα και είπε στη βρετανική Vogue ότι κράτησε τη γέννηση της κόρης της τόσο μυστική που μπορούσε να «μετρήσει στο ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι την είχα».

«Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ». Η Κάμπελ μίλησε επίσης για το πώς είναι η κόρη της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο BBC News τον Ιούλιο και την περιέγραψε ως «πολύ σκληρή». Αστειεύτηκε ότι είχε «ένα υπέροχο μωρό» καθώς μπορούσε να κοιμηθεί 12 ώρες την κόρη της «όταν ήταν περίπου δύο μηνών».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share