Ο Ινφαντίνο έβγαζε selfies δίπλα στο φέρετρο του Πελέ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία του προέδρου της FIFA, να βγάζει selfies δίπλα στο φέρετρο του Πελέ, στο γήπεδο της Σάντος.

Εκτός κλίματος ήταν ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, που έχει καταγραφεί σε μια σειρά φωτογραφιών στην κηδεία του Πελέ, από το να χαμογελά μέχρι να βγάζει… selfies δίπλα στο φέρετρο.

Στο γήπεδο της Σάντος, λαμβάνει χώρα το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Δεκεμβρίου. Χιλιάδες κόσμου προσήλθε στο γήπεδο για να του πει το «τελευταίο αντίο».

Σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση, γιατί ο Πελέ είναι ένα σύμβολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν τον είδα να παίζει, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος το έκανε. Η FIFA και όλες οι Συνομοσπονδίες θα του αποτίσουν φόρο τιμής με ενός λεπτού σιγή στους αγώνες. Πιο σημαντική πράξη θα είναι να ζητήσουμε από τα 211 μέλη της FIFA να ονομάσουν ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ, ώστε σε 30, 40, 50 χρόνια όλοι να γνωρίζουν ακόμα τη σημασία του, γιατί είναι αιώνιος. Η FIFA σίγουρα θα τιμήσει τον “βασιλιά” όπως του αξίζει», είπε.

Ακόμα πάντως και σε φωτογραφία με τη χήρα του Πελέ, στην οποία η ίδια είναι συντετριμμένη, ο ίδιος μοιάζει και πάλι… αρκετά χαμογελαστός.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share