Τουρκία: Ο Κριστιάν Ατσού ακύρωσε πτήση λίγες ώρες πριν το σεισμό, λόγω ενός… γκολ

Σεισμός στην Τουρκία: Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Γκανέζο ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Ατσού,  ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα Σάββατο (18/02) στην επαρχία

Χατάι.

Θλίψη σκόρπισε στον ποδοσφαιρικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Γκανέζου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ατσού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών κάτω από τα συντρίμμια στην επαρχία Χατάι, έπειτα από το χτύπημα του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Ο θάνατος του πλάγιου επιθετικού που αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας με τα χρώματα της Χατάισπορ, επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (18/02) από τον προσωπικό του ατζέντη.

Η τύχη του νεαρού Ατσού αγνοούνταν εδώ και μέρες, με τους χειρότερους φόβους τελικά να επιβεβαιώνονται. Ωστόσο, πίσω από τον τραγικό επίλογο του ποδοσφαιριστή κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορία την οποία αποκάλυψε ο διευθυντής της Χατάισπορ Φατίχ Ιλέκ.

Όπως δήλωσε, ο Ατσού θα μπορούσε να είχε γλιτώσει τον θάνατο καθώς είχε προγραμματισμένη πτήση για το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου, περίπου 5,5 ώρες πριν τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Αλλά ο Γκανέζος διεθνής το ίδιο βράδυ πέτυχε γκολ με την Χατάισπορ κόντρα στην Κασίμπασα και αυτός ήταν o λόγος που ακύρωσε την πτήση του.

«Στην πραγματικότητα, πήγαινε στο εξωτερικό για να επισκεφτεί την οικογένειά του. Αλλά όταν έπαιξε καλά και σκόραρε, ακύρωσε το εισιτήριό του. Ο σεισμός έγινε την πιο χαρούμενη μέρα του. Είχε πτήση στις 23:00. Ακύρωσε το εισιτήριο. Έγινε σεισμός στις 4 το πρωί. Aπόλυτη τραγωδία», δήλωσε συγκεκριμένα ο Φατίχ Ιλέκ

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share