Βορίδης – Ηλιόπουλος: Άγρια κόντρα on air για τους πλειστηριασμούς – Έφυγε από το στούντιο ο υπoυργός Εσωτερικών

Άγρια πολιτική κόντρα ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον υπεύθυνο επικοινωνιακού σχεδιασμού του

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσο Ηλιόπουλο, για τις επικείμενες εκλογές και το θέμα των πλειστηριασμών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε “θετικό πράγμα που ο κ. Ηλιόπουλος κλείνει τη συζήτηση για τη νοθεία, την οποία άνοιξε ο κ. Τσίπρας” και η συζήτηση «άναψε» όταν πέρασε στο θέμα της οικονομίας και των πλειστηριασμών.

 

Άναψε τα αίματα η συζήτηση για τους πλειστηριασμούς

“Όταν βάλουμε στο τραπέζι την οικονομία θα θυμηθούμε με καθαρό τρόπο την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεσαία τάξη και τη φορολογία της, την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων, τις μειώσεις μισθών”, είπε συγκεκριμένα ο Μάκης Βορίδης

Από την πλευρά του, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ “ψέματα” χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Υπουργός Εσωτερικών για τις μειώσεις μισθών,  για να επανέλθει ο υπουργός λέγοντας ότι : Είστε ο ορισμός της εξαπάτησης και της ασυνέπειας”.

«Θα πείτε για τους πλειστηριασμούς;» ρώτησε στη συνέχεια ο Νάσος Ηλιόπουλος για να απαντήσει ο Μάκης Βορίδης: «Να είστε χαρούμενοι που ο Άρειος Πάγος επικύρωσε το νόμο σας».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος συνέχισε κατηγορώντας για ψέματα τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος επανήλθε, λέγοντας : «Εγώ σε αυτό τον τόνο δεν συνομιλώ και ο κ. Ηλιόπουλος θα συνεχίσει να μιλάει μόνος του».

Η αντιπαράθεση μεταξύ Νάσου Ηλιόπουλου και Μάκη Βορίδη δεν είχε τέλος με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επέλεξε, τελικά, να αποχωρήσει από το στούντιο μετά τους τίτλους ειδήσεων των 9:00, παρόλο που προβλεπόταν συνέχεια της συζήτησης.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share