Οι Καλύτερες Γυναικείες Ατάκες


πρώτες και καλύτερες

Ήθελε η γιαγιά να μου πει το φλιτζάνι.

Της το δίνω.

Βλέπει Ρ. γερό, ψηλό & μεσ' στο σπίτι. Έχουμε κανέναν Ρένο... λέει;; Ράφι της λέω γιαγιά ράφι! Ωραίο τατουάζ, τι είναι πιγκουίνοι;; Χελιδόνια, αλλά πήρα λίγα κιλά από πέρυσι...
Ζαχαροπλαστεια ενα ντελιβερι βρεεεεε... Είμαι σε ηλικία που όταν ακούω μινιόν σκέφτομαι κυλιόμενες σκάλες στην Ομόνοια και πολλά μπιχλιμπίδια κι όχι χαζά κίτρινα ανθρωπάκια... Μου είπαν ότι το σωστό είναι να κοιμάσαι με άδειο ψυγείο.... ή μήπως στομάχι;;;

Εδώ δεν μπορώ να βρω την άκρη του σελοτέιπ, θα βρω την άκρη στη ζωή μου ? Είμαι όμορφη . Ωρσε και άλλα πέντε , για να γίνεις πεντάμορφη . Είμαι πολύ της οικογένειας.

Οικογενειακό παγωτό, οικογενειακή πίτσα και τέτοια !! Η άλλη λέει πως είναι σε δίαιτα... και το μόνο που της κάνει είναι το κασκόλ..... Και τώρα η ΔΙΑΙΤΑ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ..

Τρως τα πάντα και όταν σου λένε πως πάχυνες, τους στέλνεις στο διάβολο. Εγώ πότε θα γίνω ή :''τον κάνει ο,τι θέλει η ρουφιανα'' Πόση αδικία σ' αυτή η ζωή, ταΐζεις μωρό κάθε δυο ώρες και απλά μεγαλώνει, τρως εσύ κάθε δύο ώρες και φωνάζουν τον Αρτούρο να σε μαζέψει... Μετά τις 12 το βράδυ οτιδήποτε και να φας θεωρείται πρωινό τέλος... Και δεν μου λες τα χόρτα είναι άγρια; Δεν τα βλέπεις μαντάμ δεμένα τα ΄χω!? Χθες πότισα με το βρακί και σήμερα απέναντι γράφει ενοικιάζεται..... Το άλλο το 12χρονο φοράει κολάν και από πίσω κάνει μπαμ το στρινγκάκι της, εγώ στην ηλικία της πήδαγα από καναπέ σε καναπέ νομίζοντας ότι το πάτωμα είναι λάβα.. Πήρα ένα χαρτί υγείας που είχε πάνω χαμογελαστά αρκουδάκια που κρατάνε ένα λουλούδι και σκέφτομαι...<<αχ να ξέρατε τι σας περιμένει>> Έκανα κ ένα ράψιμο, μιλάμε κέντημα, έπιασα μαζί κάλτσα μπλούζα κ σεντόνι.

Που 'σαι ρε μάνα να με καμαρώσεις! Θα πάω για ψώνια!

Αν είναι να φτιάξει η ψυχολογία μου ας χαλάσω και 5€, χαλάλι! Πονοκέφαλος-Ντεπόν 3-0

Και κάπως έτσι αρχίζεις και πιστεύεις στο μάτι...

i-diadromi

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share