Για να σκάσει το χειλάκι... χαμόγελο

σύντομα και ωραία Γεια σας, μια πουtάνα μπλούζα θα ήθελα. Τι εννοείτε πουtάνα; Να πηγαίνει με όλα μου τα ρούχα...!!! Βοηθήστε με καλέ κύριε έχω να φάω 3 μέρες Έλα από το σπίτι έχουμε φακές Καλά... αντέχω και 4...!!! Πώς λέγεται το να σε κάνει κάποιος φίλο, να σου κάνει like στο επόμενο status και στη συνέχεια να σε διαγράφει; One like stand...!!! Ναι γεια σας, μια οικογενειακη πιτσα special παρακαλω... Παρτακι, παρτακι; Οχι, φακες...!!! Ποιά είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχεις κάνει; Μια φορά που είχα πιει πολύ και είδα 3 τσόντες σερί...!!! Πως θα έλεγαν τα Φάρσαλα αν ήταν νησί; Χαλβάη...!!! Γυναίκα : Ζήτα τουλάχιστον μια συγνώμη!!!

Άντρας : Συγνώμη!

Γυναίκα : Να τη χέσω τη συγνώμη σου...!!! Πόσο κάνει το καινούριο άηφον; 900€ Πωωωω θα μας στοιχίσει ο κούκος αηφόνι....!!! Με συγκρίνεις συνέχεια με τις πρώην σου... Είσαι υπερβολικιά... Η Μαρια δεν το ελεγε ποτέ αυτό...!!! Σε μια παραλία πάει ένας μπρατσαρας σε μια γκόμενα και της λέει : Σ'αρεσει το σώμα μου; Οχι! Ούτε κι εμένα, πολύ μαλακας ο Σφακιανάκης...!!! Μητέρα : Πως έγραψες ιστορία;

Τοτός : Τι να σου πω ρε μανα με ρωταγαν κατι πράγματα που έγιναν πριν γεννηθώ... Είσαι γουρούνι και αναίσθητος! Τόση ώρα τσακωνόμαστε και εσύ χασμουριέσαι!!! Δεν χασμουριέμαι! Να μιλήσω προσπαθω...!!!

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share