Άντρες και Ατάκες

Θες να παντρευτούμε και να μου φταις εσύ για όλα; Παραλύει η χώρα το επόμενο τριήμερο λόγω απεργιών"...

Ενώ τις υπόλοιπες μέρες ας πούμε δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι. Πήγανε και βάλανε σε κάθε αμάξι αυτή τη μ@λ@κία τον αισθητήρα amp;amp; πας να παρκάρεις κι αρχίζει ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ....


Λες και είμαστε μαλάκες και με το MΠAM δε σταματάγαμε...!! Έφαγα 5 πιτογυρους, 7 μερίδες πατάτες, 2 χωριάτικες σαλάτες, 3 πίτσες, 2 πενιρλί, 5 κρέπες, 4 κουραμπιέδες και 6 μελομακάρονα.. και μάλλον με πείραξε η πορτοκαλάδα.. Τι δουλειά κάνεις..? Είμαι πράκτορας... Σαν τον James Bond? Σαν τον κυρ Λευτέρη που έχει τον ΟΠΑΠ απέναντι..... Οι Έλληνες είναι λαός με αρνητική διάθεση.

Π.χ. ΔΕΝ πάμε με ΚΑΝΕΝΑ φίλο να πιούμε ΤΙΠΟΤΑ; Μου υποσχέθηκε πολλά, την πίστεψα...το θέμα όμως είναι τι τηρεί. Φέτα να πάρεις ρε. Δεν ξέρω τι μου φταίει.

Θες να παντρευτούμε και να μου φταις εσύ για όλα; Την ημέρα που στα μπλόκα της Τροχαίας αντί να σε ρωτάνε αν έχεις πιει, αρχίσουν να ρωτάνε αν έχεις φάει, θα είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.. Η Δ.Ε.Η σκέφτεται σοβαρά να χρεώνει κι όποιον έχει ρευματισμούς ... Ποια είναι αυτή η τσούλα που' χετε βγάλει μαζί φωτογραφία? Αγάπη μου εσύ είσαι πριν 5 χρόνια!! Κούκλα πάμε μια βόλτα με την Πόρσε??? Γιατί έχεις Πόρσε??? Γιατί εσύ είσαι κούκλα??

Βλέπω τη σκηνή που κλαίει στο ντουζ και μετά μπαίνει ο δικός της και κάνουν έρωτα και λέω καλά, τι θερμοσίφωνο καίνε;;;;; 15€ το πλοκάμι λέει χταποδιού..

Ρε φίλε, δεν το θέλουμε για μεταμόσχευση.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share