Τα 20 είδη φιλιού που αξίζει να δοκιμάσεις

Με τον μικρό φτερωτό Θεό να έχει γεμίσει την φαρέτρα του και να ετοιμάζεται να στοχεύσει... ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς έναν Βαλεντίνο ελεύθερη, αλλά με πολλές προσδοκίες. Ίσως είναι η μέρα που κάτι καλό θα αρχίσει. Και το καλό ξεκινάει από το φιλί.
Τα. Φιλιά. Πολλά. Από το φιλί μπορείς να καταλάβεις και ποιος είναι αυτός που θες και πόσο και με ποιον τρόπο σε θέλει. Από τους 20 τύπους φιλιού που ακολουθούν, κάποιοι θα σου έχουν τύχει σίγουρα και κάποιοι άλλοι θα έρθουν. Ή μπορεί και όχι. Πάρε χαρτί και στυλό και φτιάξε την λίστα σου. 1. Το "Στάσου δεν έχεις να πας πουθενά φιλί". Πας να φύγεις, σε τραβάει από το χέρι με δύναμη και σε γραπώνει.

2. Το "Πάρε με τώρα" Φιλί ή Φιλί με διασταύρωση Σεξ

3.Το "Πόσο μου έλειψες" φιλί. Ξεκινάει με μια κραυγή και τρέξιμο για να καταλήξει έτσι.

4. Το "Διώξε τις άμυνες σου" φιλί. Δυσκολεύεσαι να αφήσεις τον άλλον, αλλά αρκεί να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου δείξει πόσο το θέλει. Και το θες.

5. Το Ημισέληνο Φιλί. Δεν είναι γεμάτο φεγγάρι. Τον φιλάς στην άκρη των χειλιών και περιμένεις να φέρει την Πανσέληνο.

6. Το "Μου ταράζεις τον κόσμο" Φιλί. Λέγεται αλλιώς και κινηματογραφικό.

7. Το Φιλί Εξ Απήνης. Από κει που δεν το περιμένεις σου έρχεται και τα χάνεις.

8. Το Φιλί στη Μπανιέρα.

9. Το Φιλί "Σε ευχαριστώ ήταν υπέροχο" ή "Δεύτερος γύρος". Έρχεται μετά το πρώτο σεξ μαζί του και σημαίνει είτε ότι πέρασε πολύ καλά και χαίρεται γι΄αυτό είτε ότι ετοιμάζεται να σου δείξει ξανά πόσο σε θέλει.

10. Το Φιλί "Δαγκώνω χείλος". Είναι ότι πιο ερεθιστικό για έναν άντρα. Είναι πάντα προάγγελος κάτι απόκοσμου και συνταρακτικού.

11. Το Απαλό Άγγιγμα στα Χείλη. Δεν βάζεις γλώσσα. Τον ακουμπάς απαλά στο χείλος ως ένα δείγμα τρυφερότητας και προσμονής.

12. "Ο κόσμος γυρίζει γύρω μας". Είναι το φιλί που σε κηνυγάει στον δρόμο, σε προλαβαίνει, σε τραβάει φιλιέστε και ο κόσμος στροβιλίζεται στην δίνη της έντασης.

13. Φιλί στην Βροχή-Χιόνι. Με ένα τέτοιο φιλί σου δηλώνει ότι για σένα θα ξεπερνούσε κάθε εμπόδιο.

14. Το Φιλι-Καθυστέρηση. Είναι αυτό που πλησιάζεις πολύ κοντά στα χείλη, αλλά επειδή δεν το περίμενες και ξαφνιάζεσαι, στέκεσαι εκεί και προσπαθείς να καταλάβεις αν το ζεις όντως.

15. Το Φιλί "Άντε Επιτέλους".

16. Το "Σε Ευχαριστώ που με Έσωσες". Είναι μα περίπτωση που οφείλεται σε υπέρμετρη χαρά και ευγνωμοσύνη παρά σε πραγματικό πάθος.

17. Το Φιλί "Θρόισμα του Ανέμου". Τα χείλη του περνούν πάνω από τα δικά σου με κοφτά αγγίγματα, σαν διακεκομμένες γραμμές.

18. Το Φιλί "Δεν με νοιάζει αν μας βλέπουν σε θέλω εδώ και τώρα"

19. Το Φιλί που περίμενες για πολλά χρόνια. Αυτό που θα σε κάνει να σβήσεις τα πάντα στο παρελθόν και να υπάρχει μόνο του στην μνήμη των χειλιών και της γλώσσας.

20. Το Φιλί "Θα Είμαστε για Πάντα Μαζί" (Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, μην αυταπατάστε)

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share