9 κόλπα για να κρύψεις τις άσπρες τρίχες!

Tα έξυπνα καμουφλάζ και η σωστή περιποίηση των μαλλιών είναι η καλύτερη λύση για να καλύψετε τις άσπρες τρίχες,,,

στις ρίζες των μαλλιών, μέχρι να πάτε στο κομμωτήριο... Οι λύσεις για την προσωρινή κάλυψη της ρίζας είναι πολλές, ενώ για πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα επιλέξτε ένα
κούρεμα και χτένισμα που να καλύπτει για περισσότερο καιρό τις γκρίζες τρίχες. Υπάρχουν διάφορα τρικ που μπορεί να σας βοηθήσουν στο να καμουφλάρετε τις ρίζες, έστω και την τελευταία στιγμή:

 1. Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα styling. Τα προϊόντα που δίνουν όγκο (σαμπουάν, λακ, τζελ και αφρός) βοηθούν στο να κρύψετε τις γκρι ρίζες. Θα πρέπει όμως να αποφεύγετε προϊόντα που βαραίνουν τα μαλλιά. 2. Να λούζεστε πιο τακτικά, γιατί οι λιπαρές και υγρές ρίζες φαίνονται ακόμα περισσότερο. 3. Να στεγνώνετε τα μαλλιά σας ανάποδα για να στέκονται όσο γίνεται περισσότερο οι ρίζες. 4. Να αποφεύγετε τα λεία χτενίσματα γιατί οι ρίζες φαίνονται περισσότερο. 

5. Μην πιάνετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ή κότσο γιατί οι άσπρες τρίχες φαίνονται ακόμα περισσότερο. 6. Αν κάνετε όμως αλογοουρά, να είναι χαλαρή και όχι σφιχτή. 7. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε ζιγκ ζαγκ, αντί για μια ίσια γραμμή. Κάντε το ζιγκ ζαγκ λεπτό και ακανόνιστο. 8. Ως λύση έκτακτης ανάγκης δοκιμάστε τη μάσκαρα των βλεφαρίδων. Βέβαια αυτό το τρικ θα πρέπει να εφαρμόζεται σπάνια, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πιτυρίδα. 9. Το κούρεμα που θα παρατείνει το χρόνο βαφής, είναι το κοντό ή το φιλαριστό, γιατί έτσι οι ρίζες δεν κολλάνε στο κεφάλι.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share