Σπιτική μάσκα κατά των κιρσών και της κυτταρίτιδας

Δημιουργήστε μόνη σας μια υπέροχη φυσική μάσκα που δρα ενάντια στους... κιρσούς και την κυτταρίτιδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα κάστανα περιέχουν ουσίες που μπορούν με τη σωστή προεργασία να σας βοηθήσουν να
απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές φλέβες που εμφανίζονται, με το πέρασμα των χρόνων, κυρίως στα πόδια σας. Θα χρειαστείτε: 20 κάστανα 1 λίτρο από ένα ισχυρό κονιάκ Τρόπος παρασκευής Αρχικά θρυμματίστε τα κάστανα και στη συνέχεια πάρτε μια κανάτα που κλείνει αεροστεγώς, ρίξτε τα μέσα και προσθέστε το κονιάκ. 

Αφήστε για 40 ακριβώς μέρες το μείγμα να κάτσει, ενώ παράλληλα ανακατεύετε το μείγμα με μια ξύλινη κουτάλα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά το πέρας των 40 ημερών, σουρώστε το μείγμα και διατηρήστε το νέο υγρό μείγμα σε ένα καθαρό δοχείο. Τρόπος εφαρμογής Πριν από κάθε χρήση ανακινήστε πολύ καλά το μείγμα. Έπειτα, πάρτε ένα βαμβάκι, εμποτίστε το με το μείγμα και απλώστε το, χωρίς να το τρίβετε, στα σημεία όπου υπάρχουν οι κιρσοί. Επαναλάβετε την διαδικασία καθημερινά πολλές φορές.

Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share