Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα φρύδια

Τα φρύδια είναι ο ο διάκοσμος του καθρέπτη της ψυχής μας, κάδρο ενός μοναδικού πίνακα ,των ματιών μας» μας λέει η... expert του είδους Μπρίνα Kουτσιμπέλη. Διανύουμε την εποχή που οι γυναίκες επιλέγουν το σχήμα φρυδιών που τις κολακεύει περισσότερο χωρίς αυτό να πρέπει να ακολουθεί κατεστημένα ενώ οι brow artists είναι πλέον πιο καταρτισμένοι έχοντας ως σύμμαχό τους περισσότερες βελτιωτικές και διορθωτικές τεχνικές. Τι μυστικά, όμως,
καταφέραμε να εκμαιεύσουμε; Όπως αναφέρει η Μπρίνα, ένα φυσικό φρύδι, δίχως αραιώσεις, πρέπει να μένει φυσικό ενώ οι επεμβάσεις που δέχεται αφορούν το κατάλληλο σχήμα πάντα με βάση την φυσική τριχοφυΐα και ανατομία του προϋπάρχοντος φρυδιού καθώς και το σχήμα των ματιών και του προσώπου. 

Ωστόσο, το beauty industry πλέον είναι σε θέση να δώσει μεταξύ άλλων και ημιμόνιμες λύσεις σε αδύνατα ή αραιωμένα φρύδια, όπως η προσθετική φρυδιών (brow extension) με διάρκεια έως και 7 ημέρες ή και πιο μόνιμες με μακιγιάζ διαρκείας (brow tattoo), τεχνικές που βρίσκεις στο Brina's Brow Bar, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες γυναικών (από μικρή ηλικία, η οποία θέλει λεπτό χειρισμό για να μην τραυματιστούν οι θύλακες ανεπανόρθωτα) αλλά και των ανδρών. 

Ποιες είναι οι χρυσές συμβουλές της Μπρίνας: Μια συμβουλή που δίνω πάντα στις πελάτισσες είναι να μην συντηρούν τα φρύδια τους ανάμεσα στο προγραμματισμένο ραντεβού τους με την βοήθεια μικρού ατομικού καθρέπτη έτσι ώστε να βλέπουν το σύνολο του σχήματος. 

Στις νεαρές δεσποινίδες που επιθυμούν να βγάλουν τα φρύδια τους προτείνω να αποφεύγουν τα πολύ γεωμετρικά σχήματα και το over tweezing γιατί η ανάπτυξη των οστών του προσώπου ολοκληρώνεται μετά τα 18 έτη και αυτό διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του σχήματος μελλοντικά. Τις ατίθασες τριχούλες που είναι στα υπερόφρυα τόξα πάντα τις κουρεύουμε έτσι ώστε να μην χάνουμε από τον όγκο του φρυδιού και δεν τις αφαιρούμε για να μην ανοίγει η απόσταση του μεσόφρυου, κάτι που συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται πιο μεγάλη η μύτη σου. Πηγή

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share