ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια νερό1 φλ. του τσαγιού ζάχαρη1 φλ. του τσαγιού λάδιπερίπου ένα φακελάκι ξερή μαγιά (λίγο λιγότερο)μία πρέζα
αλάτι2 κ.σ κανέλααλεύρι όσο χρειαστεί ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χεριά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και πλάστε τη ζύμη. . Σκεπάστε την με μία πετσέτα και αφήστε την να ξεκουραστεί για αρκετή ώρα, μέχρι να φουσκώνει.
Στη συνέχεια πλάστε τα κουλουράκια και αφήστε τα πάλι να φουσκώσουν σκεπασμένα με μία πετσέτα. Όταν είναι έτοιμα, βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°c μέχρι να αποκτήσουν ένα ρόδινο χρώμα!
Via
αλάτι2 κ.σ κανέλααλεύρι όσο χρειαστεί ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χεριά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και πλάστε τη ζύμη. . Σκεπάστε την με μία πετσέτα και αφήστε την να ξεκουραστεί για αρκετή ώρα, μέχρι να φουσκώνει.
Στη συνέχεια πλάστε τα κουλουράκια και αφήστε τα πάλι να φουσκώσουν σκεπασμένα με μία πετσέτα. Όταν είναι έτοιμα, βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°c μέχρι να αποκτήσουν ένα ρόδινο χρώμα!
Via