Σας ενοχλεί το στομάχι σας; 4 βότανα θα σας ανακουφίσουν αμέσως

Τα στομαχικά και τα διάφορα πεπτικά... προβλήματα υπολογίζεται ότι ταλαιπωρούν ένα στους πέντε συμπολίτες μας. Δείτε πως θα ανακουφιστείτε από τους πόνους. Καούρα, έντονος πόνος στο στομάχι είναι τα πιο συχνά. Δείτε με ποια βότανα θα ανακουφιστείτε.
Γλυκόριζα Η Γλυκόριζα έχει χρησιμοποιηθεί έδω και πολλά χρόνια για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της δυσπεψίας, της καούρα και της γαστροοισοφαγικής παλλινδρόμησης. Παρόλα αυτά, οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να τη χρησιμοποιούν αν δεν ενημερώσουν πρώτα το γιατρό τους. Μέντα Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι το έλαιο μέντας μπορεί να μειώσει τον πόνο και το φούσκωμα που προκαλεί το σύνδρομο τους ευερέθιστου εντέρου. Χαμομήλι Το χαμομήλι χρησιμοποιείται ευρέως για πολλαπλές παθήσεις μεταξύ των οποίων:

στομαχικές διαταραχές, κολικούς, και ναυτία, καθώς και το άγχος και την αϋπνία.

Οι άνθρωποι με αλλεργίες δεν θα πρέπει να το καταναλώνουν. Τζίντζερ Από την ασιατική ιατρική χρησιμοποιείται το τζίντζερ για τη θεραπεία των στομαχόπονων. Στη Δύση, το τζίντζερ χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της ναυτίας και του εμέτου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η πιπερόριζα όπως ονομάζεται διαφορετικά είναιι ασφαλή όταν λαμβάνεται σε μικρές δόσεις - 1 έως 3 γραμμάρια ανά ημέρα.

Via

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share