Κώστας Μανωλάς και το λιοντάρι! Δείτε το viral video

 ΗΑΕ: Ο βρυχηθμός ενός λιονταριού τρόμαξε τον Κώστα Μανωλά – Δείτε το viral video από την παρουσίαση της νέας του ομάδας

Ένα αναπάντεχο περιστατικό επισκίασε την «παρθενική πρώτη» του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, Κώστα Μανωλά, με την φανέλα της Αλ Σαρτζά στα

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν το λιοντάρι που βρίσκονταν στο τερέν του γηπέδου, βρυχήθηκε με αποτέλεσμα να τρομάξει τους αθλητές.

Η κάμερα των διοργανωτών της εκδήλωσης κατέγραψε το περιστατικό που λίγο έλειψε να προκαλέσει… καρδιακό επεισόδιο στον 31χρονο στόπερ, ο οποίος στο πλαίσιο του φωτογραφικού κόνσεπτ, παρουσιάστηκε στους φιλάθλους ως Έλληνας πολεμιστής, με τη σημαία της ομάδας και μία ασπίδα με ένα λιοντάρι πάνω, σύμβολο του συλλόγου.

Το σενάριο της φωτογράφησης ήθελε τον Έλληνα αμυντικό να στέκεται, σαν λιοντάρι, δίπλα από τον «βασιλιά της ζούγκλας», ο οποίος ήταν δεμένος. Κι ενώ ο Μανωλάς φαίνεται στο βίντεο να είναι ήρεμος, ένας ξαφνικός βρυχηθμός του λιονταριού, τον έκανε να τιναχθεί από τη θέση του. Το βίντεο με τον αιφνιδιασμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετακομίζοντας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έγινε αμέσως viral στο Διαδίκτυο.

Η συμφωνία του Mανωλά με τη Sharjah FC θα αποφέρει στον έμπειρο αμυντικό 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share