Λαμία: Δεν άντεξε η καρδιά της όταν έμαθε πως την διώχνουν από το σπίτι της

Μια 56χρονη κατέρρευσε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ καθώς είχε όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής μετά από την είδηση ότι χάνει το

σπίτι της.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την είδηση ότι μια 56χρονη γυναίκα κατέρρευσε όταν έμαθε ότι χάνει το σπίτι της. Κλήθηκε να αδειάσει το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό και η καρδιά της δεν άντεξε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο σπίτι έμενε και ο γιος της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.

Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23.

«Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», είπε στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης.

Αναφέρεται ότι ενδέχεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart». Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share