Κέιτ Μίντλετον: Έτοιμη για «ανακωχή» με τη Mέγκαν – Το ταξίδι στις ΗΠΑ

Η Κέιτ Μίντλετον ελπίζει να φτιάξει τη σχέση της με τη Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις ΗΠΑ.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται έτοιμη να βάλει ένα τέλος στο ρήγμα με τη Μέγκαν Μαρκλ. Η 40χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, ελπίζει να βελτιώσει τη σχέση της με τη συννυφάδα της, κατά τη διάρκεια της επικείμενης επίσκεψής της στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Us Weekly.

«Μόλις τα σχέδια της Κέιτ και του Ουίλιαμ για τη Βοστώνη ολοκληρωθούν, σχεδιάζει να τείνει ένα κλαδί ελιάς στη Μέγκαν σε μια προσπάθεια να επανενώσει τα αδέρφια και να θεραπεύσει το ρήγμα», είπε μια πηγή στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η Μίντλετον θεωρεί ότι αυτό θα ήθελαν τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όσο και η βασίλισσα Ελισάβετ.

«[Ο πρίγκιπας] Χάρι και η Μέγκαν εχουν πολύ φορτωμένα προγράμματα, αλλά η Μέγκαν είναι πρόθυμη να καταβάλει κάθε προσπάθεια όσο οι ημερομηνίες δεν έρχονται σε σύγκρουση», συνέχισε, σημειώνοντας πώς και τα δύο ζευγάρια θα είναι στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, 40 ετών, και η Μίντλετον πρόκειται να παραστούν στη δεύτερη ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Earthshot στη Βοστώνη στις 2 Δεκεμβρίου, στο πρώτο τους ταξίδι στις ΗΠΑ από το 2014. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν επίσης ανατολικά για το Gala του Βραβείου Ripple of Hope του οργανισμού Robert F. Kennedy Human Rights (RFKHR) στη Νέα Υόρκη περίπου την ίδια ώρα.

Το ζευγάρι θα είναι μεταξύ των βραβευθέντων για την «εργασία τους για τη φυλετική δικαιοσύνη, την ψυχική υγεία και άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικού αντίκτυπου μέσω του Ιδρύματος Archewell», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Οι εντάσεις ήταν μεγάλες μεταξύ των δύο γυναικών από τότε που η ηθοποιός των «Suits» φέρεται να έκανε τη Μίντλετον να «ξεσπάσει σε κλάματα» πριν από τον γάμο της το 2018 με τον πρίγκιπα Χάρι, 38 ετών. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-βόμβας του ζευγαριού με την Όπρα Ουίνφρεϊ, η Mαρκλ ισχυρίστηκε ότι συνέβη το αντίστροφο.

«Λίγες μέρες πριν από το γάμο, [η Κέιτ] ήταν αναστατωμένη με τα φορέματα κοριτσιών με λουλούδια και με έκανε να κλάψω. Πραγματικά πλήγωσε τα συναισθήματά μου», είπε στην Όπρα. «Ήταν μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα του γάμου. Και στενοχωρήθηκε για κάτι, αλλά το παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη. Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη».

Μετά το περιστατικό και απο πολλές ακόμη διαφωνίες που φέρεται να ακολούθησαν, η απόφαση των Σάσεξ να αποχωρήσουν από τον ρόλο τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τη σχέση τους.

Παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψαν τους βασιλικούς τους ρόλους, η εν διαστάσει οικογένεια συγκεντρώθηκε τον περασμένο μήνα για να θρηνήσει την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ μετά το τέλος της 70χρονης βασιλείας της. Για πρώτη φορά από το 2020, οι «Fab Four» εθεάθησαν μαζί για μια βόλτα γύρω από το κάστρο του Windsor — ωστόσο η επανένωση δεν ήταν αρκετή για να μειώσει τις εντάσεις.

Σύμφωνα με ειδικούς στη γλώσσα του σώματος, η Μίντλετον έριξε παγωμένα βλέμματα στη Μαρκλ για να την «παγώσει» κατά τη διάρκεια της δημόσιας επίδειξης ενότητας. «Σε πολλές περιπτώσεις, η Μέγκαν κοίταξε την Κέιτ, ωστόσο, το βλέμμα της δεν ανταποκρίθηκε», είπε η Κάτια Λόισαλ στο Αυστραλιανό Seven News, προσθέτοντας ότι η Μίντλετον φαινόταν να «κοιτάζει» τη Μαρκλ. Ενώ οι δύο γυναίκες μπορεί να είναι έτοιμες να εξομαλύνουν τα πράγματα, πηγές λένε ότι ο Γουίλιαμ «απλώς δεν είναι έτοιμος να συγχωρήσει» τον μικρό αδερφό του ακόμα.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share