Από το ζεύγος Μέρντοχ στους Ζιζέλ-Μπρέιντι: Tα ηχηρά διαζύγια του 2022

Τα love story των επωνύμων φαίνονται τόσο ρομαντικά ιδιαίτερα στην αρχή της γνωριμίας – Όμως και αυτές οι σχέσεις είναι φθαρτές και ευάλωτες όπως των

υπόλοιπων… κοινών θνητών γεγονός που το επιβεβαιώνει και η ιστορία – Ποια είναι τα πιο ηχηρά διαζύγια του 2022; – Οι έξι περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Όλα μπροστά από τις κάμερες φαίνονται τέλεια. Όμορφα και λαμπερά ζευγάρια «διαφημίζουν» την υπέροχη ζωή τους και δηλώνουν ευτυχισμένοι. Ή μήπως δεν είναι έτσι μόλις οι πόρτες κλείνουν; Ο λόγος για ζευγάρια των επωνύμων που είχαν αξιοζήλευτες σχέσεις και ζωές, αλλά μόλις τα προβλήματα άρχισαν, όλα κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα.

Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι εύκολο. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις μπορεί να είναι και εξαιρετικά άσχημο, μπερδεμένο και επιθετικό. Δεν είναι λίγες, εξάλλου, οι φορές που έχουμε γίνει θεατές σε διαζύγια διασήμων, που κατέληξαν με τον έναν άλλο τρόπο σε σαπουνόπερα, είτε γιατί οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να… ξεκατινιαστούν δημόσια, είτε διότι το διαζύγιο τους κατέληξε σε μία αρκετά μεγάλη δικαστική διαμάχη.

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει τα 6 πιο ηχηρά διαζύγια του 2022 που αποτέλεσαν πρωτοσέλιδα σε όλο τον πλανήτη, το καθένα για διαφορετικό λόγο.

Infographic

Ρούπερτ Μέρντοχ – Τζέρι Χολ

Ρούπερτ Μέρντοχ και Τζέρι Χολ είναι με κάθε επισημότητα διαζευγμένοι από τον περασμένο Αύγουστο.

«Η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του μεγιστάνα, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 14 δισεκατομμύρια λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ και για την Τζέρι Χολ, τυπικά ο πρώτος γάμος.

Το μοντέλο το 1990 είχε παντρευτεί με τον Μικ Τζάγκερ σε μια παραλία στο Μπαλί αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά τον χωρισμό τους το 1999.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Τζέρι Χολ γνωρίστηκαν στην Αυστραλία το 2015. Μετά από εβδομάδες εικασιών για το αν τελικά είναι μαζί, η σχέση τους έγινε γνωστή και επισημοποιήθηκε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Twickenham του Λονδίνου, όταν ο 91χρονος (σήμερα), φωτογραφήθηκε να τη φιλάει στο μάγουλο.

Τον Μάρτιο του 2016 παντρεύτηκαν και τον περασμένο Ιούνιο έδωσαν τέλος στον γάμο τους. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η 65χρονη φέρεται να έλαβε email για τον χωρισμό τους ενώ περίμενε τον Μέρντοχ να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Κιθ Ρούπερτ Μέρντοχ, είναι Αυστραλοαμερικανός μεγιστάνας των ΜΜΕ, ιδιοκτήτης της Fox Corporation, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της News Corp., καθώς και ιδιοκτήτης εκατοντάδων εκδοτικών εταιρειών και εφημερίδων.

Ο Μέρντοχ έχει στην ιδιοκτησία του μια πραγματική αυτοκρατορία παγκοσμίως, που συμπεριλαμβάνει πολυάριθμους ιστοτόπους – IGN Entertainment, AskMen, Rotten Tomatoes -, μεγάλο αριθμό εφημερίδων, όπως η New York Post στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι The Times στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεόρασης, κατέχοντας ανάμεσα σε άλλα το δίκτυο Fox News. Ο Μέρντοχ συμπεριλήφθη τρεις φορές στην ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τα 100 πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Εκτιμήθηκε ως ο 13ος ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes για το έτος 2010.

Κατέχοντας ένα δίκτυο επιχειρήσεων, θεωρείται ο 83ος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, με εκτιμώμενη περιουσία του για το 2021, να ανέρχεται στα 22 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το 2016 η αυτοκρατορία του Μέρντοχ κλονίστηκε, καθώς ο επί χρόνια διευθυντής του FOX, Ρότζερ Έιλς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση αρκετών δημοσιογράφων του καναλιού. Ήταν η αρχή που ξετύλιξε το κουβάρι του #MeToo, με τις αποκαλύψεις να τον οδηγούν στην έξοδο από τον όμιλο.

Το σκάνδαλο στην αυτοκρατορία του Μέρντοχ έγινε ταινία με πρωταγωνίστριες τις Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι.

Χούμπερτ Μπούρντα – Μαρία Φουρτβένγκλερ

Είναι μάλλον το διαζύγιο της χρονιάς στη Γερμανία: Μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου ο εκδότης Χούμπερτ Μπούρντα και η κατά 27 χρόνια νεότερή του, Μαρία Φουρτβένγκλερ, ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Η σχετική ανακοίνωση προκάλεσε αίσθηση στη διεθνή κοινή γνώμη: σε ηλικία 91 ετών ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ παίρνει διαζύγιο από το πρώην μοντέλο Τζέρι Χολ, 66 ετών. Αλλά και στη Γερμανία βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παρόμοιo διαζύγιο. Ο μεγαλοεκδότης Χούμπερτ Μπούρντα, 82 ετών, και η ηθοποιός Μαρία Φουρτβένγκλερ, 55 ετών, αποφάσισαν να λύσουν τα δεσμά του γάμου τους. Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της Φουρτβένγκλερ, «εδώ και κάποιο διάστημα οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Θα διατηρήσουν όμως φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς, συν τοις άλλοις, για χάρη των παιδιών». Το ζεύγος έχει έναν γιο 32 ετών, που ασχολείται με επιχειρήσεις νέας τεχνολογίας και μία κόρη 30 ετών, η οποία διαπρέπει ως μουσικός με το όνομα Kerfor.

Στη Γερμανία ο Χούμπερτ Μπούρντα θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στον χώρο των εκδόσεων, καθώς διαθέτει περίπου 600 τίτλους και εμπορικά σήματα, μεταξύ αυτών τη γερμανική έκδοση του Elle, το «περιοδικό των επωνύμων» Bunte, αλλά και το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό Focus. Τα τελευταία 50 χρόνια πολλοί προσπάθησαν να λανσάρουν ένα περιοδικό που να μπορεί να ανταγωνιστεί το θρυλικό DER SPIEGEL, αλλά ο Μπούρντα είναι ο μόνος που μπορεί να ισχυριστεί ότι τα κατάφερε με το Focus, τουλάχιστον όσον αφορά την εμπορική αξία του εντύπου και το μερίδιο που έχει αποσπάσει στη διαφημιστική αγορά. Σε αντίθεση πάντως με τον Μέρντοχ, ο Μπούρντα προτιμά μία συντηρητική οικονομική διαχείριση, χωρίς τραπεζικό δανεισμό και με τα περιοδικά του να παραμένουν «οικογενειακή ιδιοκτησία» κατά 100%, μέχρι σήμερα.

Εξαιρετικά δυναμική προσωπικότητα θεωρείται και η Μαρία Φουρτβένγκλερ. Κατάγεται από οικογένεια με παράδοση στις καλές τέχνες, είναι κόρη της ηθοποιού Κάτριν Άκερμαν και συγγενής με τον διάσημο αρχιμουσικό Βίλχελμ Φουρτβένγκλερ. Πρώτη φορά είχε εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα σε ηλικία μόλις επτά ετών, σε μία κινηματογραφική ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο θείος της, Φλόριαν Φουρτβένγκλερ. Η ίδια σπούδασε Ιατρική και για ένα μικρό διάστημα εργάστηκε ως γιατρός στο Μόναχο, αλλά γρήγορα την κέρδισε η ηθοποιία και μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί σε δημοφιλείς οικογενειακές και αστυνομικές σειρές.

Ο Χούμπερτ Μπούρντα και η Μαρία Φουρτβένγκλερ είχαν μία ξεχωριστή παρουσία στην κοινωνία του Μονάχου, ως ένα «λαμπερό» και δυναμικό ζεύγος με έντονη κοινωνικη δράση στον αγώνα κατά του καρκίνου, αλλά και την πρόληψη της οικογενειακής βίας. «Power couple» τους αποκαλεί ακόμη και σήμερα το περιοδικό Bunte των εκδόσεων …Μπούρντα. «’Ηταν ένα από τα πιο διάσημα, επώνυμα ζευγάρια», γράφει η βαυαρική εφημερίδα Kurier, επισημαίνοντας ότι «μέχρι σήμερα κρατούσαν πάντοτε την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Το 2003 η Μαρία Φουρτβένγκλερ βραβεύθηκε με το παράσημο της Ομοσπονδιακής Γερμανίας (Bundesverdienstkreuz) για την στήριξή της προς τη ΜΚΟ «Γιατροί για τον Τρίτο Κόσμο». Το 2016 ίδρυσε μαζί με την κόρη της το ίδρυμα MaLisa, που αναπτύσσει διεθνείς δράσεις για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, αλλά και των παραδοσιακών «κλισέ» για τον ρόλο της γυναίκας στα ΜΜΕ.

Τζέιμς Χέτφιλντ – Φραντσέσκα Τομάσι

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica και η σύζυγός του Φραντζέσκα, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο ρόκερ υπέβαλε αθόρυβα αίτηση διαζυγίου. Πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν στο TMZ ότι ο Τζέιμς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Κολοράντο νωρίτερα φέτος και ότι το τέλος του γάμου τους έμεινε μακριά απά τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Έκτοτε απέκτησαν τρία παιδιά, δύο κόρες 24 και 20 ετών και έναν γιο 22 ετών. Ο Χέτφιλντ, 59 ετών, έχει πιστώσει στο παρελθόν στην πρώην πλέον σύζυγό του, ότι τον βοήθησε να ελέγξει τον θυμό του και τα προβλήματα με το αλκοόλ.

«Ο φόβος ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα. Το να χάσω την οικογένειά μου, αυτό ήταν το πράγμα που με τρόμαζε τόσο πολύ, αυτό ήταν ο πάτος που έπιανα, ότι η οικογένειά μου θα φύγει λόγω της συμπεριφοράς που έφερα στο σπίτι από το δρόμο. Το να με διώξει η γυναίκα μου από το σπίτι μου, να ζήσω μόνος μου, δεν το ήθελα».

Συνέχισε διευκρινίζοντας: «Με είχε διώξει από το σπίτι και αυτό με κατατρόμαξε. Είπε, “Ε, δεν θα πας απλώς στον θεραπευτή τώρα, πρέπει να πας κάπου και να τα λύσεις”, οπότε αυτό έκανα».

Εκείνη την εποχή, ήταν αποφασισμένος να «το κάνει να λειτουργήσει» λόγω της δικής του δύσκολης παιδικής ηλικίας. Ο ρόκερ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι τα προβλήματα με το αλκοόλ και τον θυμό του ασκούσαν πίεση στον γάμο του.

«Η οικογένειά μου διαλύθηκε όταν ήμουν παιδί», εξήγησε. «Ο πατέρας έφυγε, η μητέρα πέθανε, έπρεπε να ζήσω με τον αδερφό μου και μετά πού πήγε όλο το πράγμα; Απλώς ξέφυγε κάπως και δεν θέλω να συμβεί αυτό. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, θα μιλάμε για τα πάντα και θα το κάνουμε να λειτουργήσει».

Φραντσέσκο Τότι – Ιλάρι Μπλάζι

Ο Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι, 45 ετών, και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι, χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου, με φόντο ένα όργιο φημολογίας ότι ο πρώην άσσος των γηπέδων έχει σχέση με μια γοητευτική 34χρονη.

Το ισχυρό ζευγάρι της Ρώμης, οι Μπέκαμ της Ιταλίας όπως τους αποκαλούν, απέκτησαν τρία παιδιά μετά τη γνωριμία τους το 2002. Ο εμβληματικός επιθετικός της Ρόμα φημολογείται ότι έχει σχέση με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλη που είναι οπαδός της Ρόμα.

H Νοέμι Μπόκι

Οι φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο υποδηλώνουν επίσης ότι η Μπλάζι είχε σχέση με έναν Ιταλό επιχειρηματία που δεν κατονομάζεται, τον οποίο συναντά στα γυρίσματα του Big Brother. Ο Tότι έπαιξε για τη Ρόμα όλη την 25χρονη καριέρα του και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην ιταλική πρωτεύουσα αφού σημείωσε 250 γκολ, διατηρώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις και τα περισσότερα γκολ για τον σύλλογο.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CLHNOO3LUH8

Η Μπλάζι, πρώην μοντέλο που έγινε παρουσιάστρια με το όνομα Βασίλισσα της Ρώμης, έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του Top of the Pops και του Survivor και μάλιστα έχει κάνει τη φωνή ενός χαρακτήρα από τους Simpsons.

Η Μπόκι είναι λιγότερο γνωστή, πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη. Λέγεται ότι χωρίζει από τον δικό της σύντροφο Mario Caucci, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Tivoli, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Η Μπλάζι εξέδωσε μια δήλωση που ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους, λέγοντας: «Μετά από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου».

Ο Τότι πρόσθεσε στη δήλωσή του στο Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Iλάρι για να μεγαλώσουμε τα τρία υπέροχα παιδιά μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Την εμπιστεύομαι στον μέγιστο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας ».

Ο δραματικός χωρισμός έρχεται μετά από μήνες εικασιών γύρω από το ζευγάρι που αναγκάστηκε να αρνηθεί τον Φεβρουάριο ότι ήταν στα πρόθυρα χωρισμού. Ο Tότι επιτέθηκε στις «ψευδείς ειδήσεις» και η Μπλάζι δημοσίευσε ένα βίντεο με την οικογένειά τους να απολαμβάνουν ένα γεύμα μαζί για να καταργήσει τις φήμες.

Ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την πρώην διαγωνιζόμενη των καλλιστείων Miss Italia σε έναν λαμπερό γάμο στη Ρώμη το 2005, ο οποίος μεταδόθηκε τηλεοπτικά στην Ιταλία. Έχουν έναν γιο, τον Κριστιάν που γεννήθηκε το 2005 και δύο κόρες, τις Σανέλ 15, και Iζαμπέλ έξι ετών.

Ο Κριστιάν είναι πλέον μέλος της ακαδημίας της Ρόμα, ελπίζοντας να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, αν και ο Φραντσέσκο είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του στον σύλλογο στην ηλικία του. Το 2020, ο Tότι αποκάλυψε ότι παραλίγο να χωρίσει με την Μπλάζι αφού αγόρασε μια άτριχη γάτα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Είπε στον πρώην συμπαίκτη του Christian Vieri στο Instagram Live: «Ήμουν έξαλλος με τη γυναίκα μου, αγόρασε μια άτριχη γάτα και την έλεγε ντόνα Πάολα. Το βράδυ επιμένει να κοιμάται μέσα στο κρεβάτι μας, δίπλα στα πόδια μας. Είναι μια πολύ τρυφερή γάτα, αλλά κοντέψαμε να χωρίσουμε. Η Iλάρι ήθελε μια γάτα με κάθε κόστος και εγώ ήμουν ανένδοτος ότι δεν έπρεπε. Μια μέρα, την έφερε στο σπίτι, γιατί τελικά παίρνει όλες τις αποφάσεις σε αυτή την οικογένεια. Δεν μιλούσαμε για μέρες, αλλά στο τέλος, ερωτεύτηκα και τη γάτα».

Σακίρα – Πικέ

Η Σακίρα και ο πρώην σύζυγός της Ζεράρ Πικέ επιβεβαίωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε ότι υπέγραψαν συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, κάτι που σημαίνει πως το πρώην διάσημο ζευγάρι θα αποφύγει τις συγκρούσεις στις δικαστικές αίθουσες. Οι δύο τους, που επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο, εξέδωσαν ανακοίνωση την Τρίτη μετά από μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους, η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CHAASKMOAJU

Ο Ζεράρ, ο οποίος αποσύρθηκε για συναισθηματικούς λόγους από το ποδόσφαιρο το περασμένο Σαββατοκύριακο, λέγεται ότι έδωσε την συγκατάθεσή του για τη μετακόμιση της πρώην συντρόφου του στο Μαϊάμι την Πρωτοχρονιά με τους δύο γιους τους, Μίλαν, εννέα, και Σάσα, επτά ετών, για να αποφύγουν μια μακρά δικαστική διαμάχη.

Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε η ίδια και μέρος της οικογένειάς της ήταν το κύριο εμπόδιο στο να τα βρει το πρώην ζευγάρι εξωδικαστικά, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνεται και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Η δήλωση στον Τύπο είχε τα ονόματα της Σακίρα και του Ζεζάρ.

Ο ισπανικός Τύπος ανέφερε επίσης ότι ο Πικέ θα μπορεί να περνάει δέκα ημέρες το μήνα με τα παιδιά του στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Σακίρα, καθώς και χρόνο διακοπών.

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι

Mετά από 13 χρόνια γάμου η Ζιζέλ και ο Τoμ Μπρέιντι χώρισαν και επίσημα τον περασμένο Οκτώβριο. Το διάσημο ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για την οριστική λύση του γάμου τους, είχαν γίνει ακόμα πιο έντονες, με ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων να κάνουν λόγο για καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών και αποστασιοποίηση.

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα.

Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Ζιζέλ».

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπένζαμιν, και τη Βίβιαν, 9 ετών.

Πέρα από την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, η οποία έχει συμβάλλει σε έναν βαθμό στον χωρισμό τους, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, υπάρχει ένας σημαντικότερος λόγος που οδήγησε το ζευγάρι σε ρήξη.

Σύμφωνα με το RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας. Κατά τα λεγόμενά τους, Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Ένα δημοσίευμα της Marca παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν Τζέρι, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Τομ Μπρέιντι, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγραμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Τζέρι.

Εάν λοιπόν, η ανάλυση είναι σωστή και η περιουσία του Μπρέιντι ακριβής, τότε θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατ. δολάρια. Η εκτιμώμενη περιουσία του Μπρέιντι υπολογίστηκε με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share